Hlavní obsah

Fotbal v televizi? Fanoušci se mohou těšit na řadu novinek

Fanoušci už se nemohou dočkat. Nový ročník fotbalové FORTUNA:LIGY je tady a pokud už se příznivci nedostanou přímo na stadion, šanci sledovat utkání nabízí exkluzivně stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Ty přicházejí s řadou novinek. Multifunkční studio nabídne atraktivnější zobrazovací plochy, modernějšího pojetí se dočká rozšířená virtuální realita s 3D grafikou. Sestřihy sobotních i nedělních utkání uzavře v každém kole pořad F:INITO.

Foto: O2 TV

Master Control Room (MCR) - Nové odbavovací centrum O2 TV Sport.

Článek

Nová sezona odstartuje na O2 TV Sport již v pátek v osm hodin večer, kdy moderátoři Petr Svěcený a David Sobišek nabídnou speciální preview. Chybět nebudou názory expertů, souhrny letních přestupů ani rozbory týmů. „Pořad koncipujeme jako interaktivní, promluví v něm řada osobností jako třeba Pavel Horváth, Tomáš Holeš či naši experti Jakub Podaný s Davidem Holoubkem," prozradil David Sobišek, šéfeditor fotbalové redakce O2 TV Sport.

V sobotu i v neděli ve 21.30 hodin uzavře odehrané duely pořad F:INITO s aktuálními sestřihy a ohlasy. Tradičně v pondělí kolo uzavře show TIKI-TAKA. „Máme za sebou již 178 premiérových dílů, do nichž přišlo téměř 320 osobností ze světa sportu, kultury i showbyznysu. A kromě zábavy přináší také pomoc. Za uplynulou sezonu přispěje O2 TV Sport se svou show TIKI-TAKA celkem 289 000 Kč na vybrané charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA. Za celou dobu natáčení jsme vybrali celkem 1,3 milionu korun," uvedl Petr Svěcený, šéfredaktor stanice O2 TV Sport.

„Pokračujeme ve výrazné podpoře českého fotbalu, který vysíláme již sedmým rokem. Každou sezonu investuje O2 TV do produkce FORTUNA:LIGY přes 80 milionů korun," uvedl v tiskové zprávě pro média Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

„Fanoušci se nadále mohou těšit na technologické inovace. Všechny stanice nově odbavujeme z moderního pracoviště, které nám umožní kvalitnější výrobu všech formátů. Ve studiu představíme nové prvky v rozšířené a virtuální realitě s 3D grafikou a budeme nadále využívat i unikátní kamerový systém O2 TV Cable CAM," dodal.

V srpnu přichází nová komunikační kampaň zaměřená na televizi O2 TV, ve které nechybí ani hlavní ambasador Petr Čech. V online prostředí ho pak budou doplňovat ambasadoři Makhmud Muradov, elitní UFC zápasník, nebo Karolína Plíšková, aktuálně patnáctá nejlepší tenistka světa. Novou tváří se pak stal zkušený hokejový útočník Vladimír Sobotka.

Reklama

Související témata: