Hlavní obsah

Fotbalisté Hubínek s Mešanovičem přestoupili z Boleslavi do Niecieczy

Fotbalisté Michal Hubínek a Muris Mešanovič přestoupili z Mladé Boleslavi do týmu nováčka polské nejvyšší soutěže Termalica Nieciecza. Středočeši o tom informovali v tiskové zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Muris Mešanovič míří do Niecieczy

Článek

"Mezinárodní transfery Michala Hubínka i Murise Mešanovice se uskutečnily za finančně výhodných podmínek pro hráče i náš klub. Oběma fotbalistům přejeme v novém působišti osobní spokojenost a naplnění jejich sportovních cílů," uvedl mluvčí Mladé Boleslavi Jiří Koros.

Šestadvacetiletý záložník Hubínek působí v Nieciecze od loňského října, kdy přišel na hostování. Dříve hrál i za pražské Bohemians 1905. V české lize ve 126 zápasech vstřelil pět branek.

Jednatřicetiletý bosenský útočník Mešanovič nastupoval za Jablonec, Jihlavu a Slavii, s níž získal dva tituly. Z pražského celku odešel v únoru 2019 do Mladé Boleslavi. Celkem ve 136 ligových duelech zaznamenal 44 gólů.

Rodák ze Sarajeva od ledna 2020 hostoval v Turecku, nejprve v Kayserisporu a následně Denizlisporu. Na rozdíl od Hubínka se zapojil do letní přípravy Středočechů a v pěti utkáních čtyřikrát skóroval.

Nieciecza se do Ekstraklasy vrátila po třech letech. V mužstvu působí i další Češi Adam Hloušek, Martin Zeman a Michal Bezpalec.

Reklama

Související témata: