Hlavní obsah

Fotbalisté Reinberk, Hofmann a Kalabiška prodloužili smlouvy ve Slovácku

Fotbalový klub Slovácko si pojistil služby trojice zkušených opor a členů základní sestavy. Obránci Petr Reinberk a Stanislav Hofmann prodloužili s prvoligovým klubem z Uherského Hradiště smlouvu do 30. června 2025, další zadák Jan Kalabiška uzavřel o rok kratší nový kontrakt. Slovácko o tom informovalo na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slovácka Stanislav Hofmann (vlevo) a Jan Kalabiška.

Článek

Reinberk od začátku kariéry působí ve Slovácku, jehož je odchovancem. Třiatřicetiletý pravý bek dosud odehrál v lize za tým z Uherského Hradiště 289 zápasů a zaznamenal 10 branek. Vloni dvěma góly přispěl k vítězství Slovácka ve finále domácího poháru nad pražskou Spartou.

Hofmann působí ve Slovácku od roku 2012. Dvaatřicetiletý stoper má na kontě 205 ligových duelů, v nichž dal 18 branek. Kalabiška přestoupil do Slovácka v létě 2018.

Šestatřicetiletý levý bek či záložník dosud v české lize nastoupil k 251 utkáním a dal 29 gólů. Neratovický odchovanec hrával i za Příbram, Brno, Mladou Boleslav a Karvinou, v sezoně 2014/15 se stal nejlepším střelcem slovenské nejvyšší soutěže.

Reklama

Související témata: