Hlavní obsah

Fotbalisté Slovácka zahájili soustředění v Chorvatsku remízou s Hajdukem Split

Aktualizováno

Fotbalisté Slovácka zahájili soustředění v chorvatském Umagu nedělní remízou 1:1 s Hajdukem Split. Za tým z Uherského Hradiště skórovala zimní posila Kim Sung-pin. Pražští Bohemians 1905 remizovali 2:2 s rumunským Sepsi a na kempu v Turecku i podruhé uhráli nerozhodný výsledek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Stanislav Hofmann ze Slovácka. Ilustrační foto.

Článek

Slovácko od druhého mužstva chorvatské ligy brzy inkasovalo po střele Krovinoviče, ale odpovědělo ve 22. minutě, kdy Tomičovu akci zblízka zakončil Kim Sung-pin. Korejský ofenzivní záložník si připsal první trefu po příchodu z druholigové Dukly Praha.

Svěřenci trenéra Svědíka, kteří minule v Turecku porazili nizozemský Haaksbergen 5:0, ještě v Umagu narazí na maďarský tým Budafoki a slovinské Bravo.

Bohemians v prvním poločase několikrát podržel brankář Jedlička. Po hodině hry Sepsi poslal do vedení Ciobotariu, na jehož gól rychle zareagoval Jánoš. Jeho spoluhráč Drchal otočil průběžné skóre na 2:1, ale poslední slovo měl v závěru Dumitrescu.

"Klokani" ve čtvrtek remizovali 0:0 s ázerbájdžánským Sabailem, v Turecku se ještě utkají se Zaglebie Lubin a srbským mužstvem Radnički Niš.

Hajduk Split - 1. FC Slovácko 1:1 (1:1)
Branky: 7. Krovinovič - 22. Kim Sung-pin.
Sestava Slovácka:
Od začátku: Nguyen - Tomič, Hofmann, Břečka, Kalabiška - Petržela, Kim Sung-pin, Havlík, Kohút, Sinjavskij - Vecheta.
Od 60. minuty: Nguyen - Duskí, Kadlec, Šimko, Reinberk - Holzer, Daníček, Trávník, Brandner - Šašinka, Mihálik. Trenér: Svědík.
Bohemians Praha 1905 - Sepsi OSK (Rum.) 2:2 (0:0)
Branky: 68. Jánoš, 79. Drchal - 64. Ciobotariu, 81. Dumitrescu.
Sestava Bohemians: Jedlička - Hůlka, Petrák, Vondra (46. Křapka) - Köstl, Morávek (61. Mužík), Jindřišek (46. Jánoš), Kovařík (46. Hála) - Čermák - Matoušek (61. Drchal), Puškáč (46. Prekop). Trenér: Veselý.

Reklama