Hlavní obsah

Fotbalistům Karviné v boji o ligovou záchranu pomůže záložník Zorvan

Fotbalová Karviná angažovala záložníka Filipa Zorvana. Pětadvacetiletý ofenzivní hráč do posledního celku nejvyšší soutěže přišel po prosincovém rozvázání smlouvy s druholigovou Příbramí. Slezané o tom informovali na svých webových stránkách.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Fotbalisté Karviné během zimní přípravy (ilustrační foto)

Článek

"Za šanci hrát zase ligový fotbal jsem opravdu moc rád. Přeci jen ten rozdíl v obou soutěžích je nepopsatelný. Doufám, že celému týmu včetně mně se bude dařit a zachráníme prvoligovou příslušnost," řekl Zorvan.

K mužstvu trenéra Bohumila Páníka se připojil během zimní přípravy a absolvoval i herní soustředění v Turecku. "Zaujal nás, proto jsme mu nabídli smlouvu. Filip je zajímavý hráč, který nám rozhodně může pomoct. Jeho předností je rychlost a dobré čtení hry," uvedl sportovní ředitel Lubomír Vlk.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený MFK Karviná (@mfkkarvina)

Zorvan dosud v první lize za Příbram a mateřský Hradec Králové odehrál 48 zápasů, ve kterých zaznamenal jeden gól a pět asistencí. Ve druhé nejvyšší soutěži nastupoval za Sokolov a Vítkovice.

Karvinští, kteří jako jediní v 19 podzimních kolech nevyhráli, už v zimní pauze získali gruzínského stopera Davita Kobouriho z Dinama Tbilisi, útočníka Lukáše Holíka z druholigové Opavy nebo záložníka či obránce Radka Látala na hostování z Olomouce.

Reklama

Související témata: