Hlavní obsah

Fotbalisty Karviné posílil bosenský obránce Šehič

Novou posilou fotbalistů Karviné se stal bosenský obránce Eldar Šehič. Jednadvacetiletý hráč přichází do slezského klubu poté, co v létě předčasně ukončil smlouvu s Željezničarem Sarajevo. MFK o tom informoval na svých oficiálních stránkách. Délku kontraktu nespecifikoval.

Obránce Eldar Šehič, nová posila fotbalistů Karviné. Zdroj: mfkkarvina.cz

Článek

"Eldar je moderní typ obránce, který umí zaútočit. Navíc má výbornou levačku. Nyní bude potřeba, aby se sžil s prostředím a zvykl si na českou ligu. Pokud to zvládne, bude velice platným hráčem," uvedl sportovní ředitel karvinského týmu Lubomír Vlk.

Pro levonohého Šehiče jde o první zahraniční angažmá. V minulé sezoně odehrál v 18 zápasů v nejvyšší bosenské soutěži a rovněž patří k členům reprezentačního týmu do 21 let.

Radost ze Šehičova příchodu měl i trenér Jozef Weber, který se o něj již nějaký čas zajímal. "Povedlo se ho ale přivést až nyní. Jsem za to rád, protože jsme potřebovali hráče na levou stranu hřiště. Eldar je perspektivní fotbalista a uvidíme, jak dlouho mu bude trvat přeorientovat se z bosenské ligy na českou. Přechod není jednoduchý, ale věřím, že to zvládne," dodal Weber.

Reklama

Související témata: