Hlavní obsah

Hapalovým asistentem u fotbalistů Baníku bude vedle Nečka také Oulehla

Asistentem nového hlavního trenéra fotbalistů Baníku Ostrava Pavla Hapala bude také David Oulehla, který u týmu působil už s předchozím koučem Pavlem Vrbou. U mužstva bude pracovat na shodné pozici společně s Jiřím Nečkem, jehož si přivedl Hapal. Ostravský klub na svém webu oznámil, že druhý Vrbův asistent Jan Baránek už v Baníku působit nebude.

Foto: Profimedia.cz

David Oulehla na archivním snímku

Článek

"Poslední dny byly opravdu hektické. Ve hře byly různé varianty, jak jsme hned na začátku týdne připouštěli, a situace se nakonec vyvinula tak, že David u áčka zůstane, a jsme za to rádi. Je to reprezentant mladé progresivní trenérské školy," řekl Luděk Mikloško, který se na začátku října stal v Baníku novým šéfem sportovního úseku.

Vrba skončil na lavičce po nedělní remíze 0:0 v Liberci. Oulehla s Baránkem poté provizorně převzali tým, než ve středu Baník oznámil Hapalův příchod. Ostravané vyhráli z dosavadních jedenácti ligových zápasů jen dva a jsou v tabulce třetí od konce. Nový realizační tým zažije soutěžní premiéru v neděli v domácím utkání proti Slovácku.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Slovácko zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.