Hlavní obsah

Hložek se zabydluje v Německu. Kdo převezme roli největšího talentu Fortuna ligy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po přestupu Adama Hložka do německého Leverkusenu vyvstává otázka, kdo bude aktuálně největším talentem ve fotbalové Fortuna lize. Hned dva jeho možní nástupci totiž také odešli za hranice. Ve Slavii už nepokračuje Denis Alijagič, jenž zamířil do řeckého Olympiakosu a v kádru sešívaných nezůstane ani Daniel Samek, který krátce před startem ligy přestoupil do italského Lecce. Otázce se věnujeme s Alešem Svobodou a Václavem Němečkem ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Kdo jsou největší talenti fotbalové Fortuna ligy po odchodu Adama Hložka? Diskuse z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

 
Článek

Do prvního kola nové sezony Fortuna ligy naskočilo dvanáct teenagerů, z toho jen pět alespoň na poločas. Celých 90 minut pak odehráli jen stopeři, konkrétně Lukáš Endl za Brno a Filip Prebsl za Liberec, kde už od zimy hostuje ze Slavie.

Dva náctiletí fotbalisté se dokonce zapsali mezi střelce, Brněnský Michal Ševčík vstřelil vůbec první gól nového ročníku a pomohl nováčkovi k překvapivé remíze se Slováckem 2:2.

Fotbalový pořad Přímák na Sport.cz s expertem Václavem Němečkem.Video: Sport.cz

Trefil se také Kryštof Daněk, který za Spartu snížil na konečných 1:2 proti Liberci, navíc z pozice střídajícího hráče výrazně oživil hru. O místo v sestavě Letenských se velmi pravděpodobně bude rvát s dalším teenagerem Adamem Karabcem, byť není vyloučena ani varianta, že kouč Brian Priske bude postupně zkoušet najít využití pro oba šikovné mladíky najednou.

Talentované hráče ve Fortuna lize řeší experti v pořadu Přímák na Sport.cz. Více ve videu. Celý pořad můžete sledovat nejen jako video, ale také formou podcastu.

Reklama

Související témata:
Teenageři