Hlavní obsah

Horovi došla trpělivost, případ dává k hráčské asociaci! Dynamo se mnou nekomunikuje, zlobí se záložník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bouchnul do stolu. Záložník Českých Budějovic Jakub Hora, kterého klub v průběhu podzimu vyřadil z A-týmu, postoupil svůj případ k České asociaci fotbalových hráčů. „Dynamo se mnou nekomunikuje, jsem z toho zklamaný,“ řekl Hora Sport.cz

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jakub Hora z Českých Budějovic během utkání na Slavii.

Článek

Od chvíle, kdy byl odstaven, se s klubem snaží domluvit na odstupném a předčasném ukončení smlouvy. Aby mohl v lednu naskočit do zimní přípravy v jiném klubu. Jenže… K dohodě zatím nedošlo. První nabídku odeslal Dynamu před necelými třemi týdny.

„Odezva z klubu byla ale nulová. Řekl jsem si - dobře, chci to mít za sebou a s manažerem jsme na klub odeslali druhý návrh. Sportovní manažer Jan Podroužek odpověděl, že tato nabídka je velice korektní, že bychom se měli domluvit. Do této doby se nikdo neozval. Přitom datum vypořádání a ukončení smlouvy jsme si v mailové komunikaci stanovili na pátek patnáctého prosince. Je sobota a nic,“ tvrdí 32letý Hora.

Na toto konto postoupil případ České asociaci fotbalových hráčů, které předsedá bývalý prvoligový záložník Pavel Hašek, syn ikony Sparty a někdejšího vynikajícího reprezentanta Ivana Haška.

„Teď už to řeší oni, na Dynamo pošlou oficiální výzvu. Věřím, že budou úspěšní. Kluby mi volají, ptají se, jak to se mnou vypadá. Odpovídám jen: měl bych v Dynamu skončit, ale nevím,“ dodává Hora, který má v Dynamu nadále platný kontrakt do konce sezony.

Reklama