Hlavní obsah

Hradec Králové hlásí první zúžení kádru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další změna. Poté, co v úterý řady Votroků rozšířil Daniel Kaštánek, přichází také první zimní zúžení kádru A-týmu fotbalistů Hradce Králové. O služby Ondřeje Ševčíka projevil enormní zájem Prostějov, jenž bude na jaře bojovat o záchranu ve Fortuna Národní lize. Obránce Východočechů má svolení připravovat se s týmem z Hané.

Foto: fchk.cz

Ondřej Ševčík v dresu FC Hradec Králové.

Článek

Nepatřil k pilířům mužstva. Ondřej Ševčík na podzim odehrál 364 minut ve 12 ligových zápasech. Naposledy se v nejvyšší soutěži představil 13. prosince, když v 82. minutě utkání s Českými Budějovicemi střídal Václava Pilaře.

„Prostějov projevil o Ondru Ševčíka velký zájem, o jeho služby usiloval dlouhodobě. Ondra má svolení, aby se na start jara chystal už v Prostějově. Formu jeho tamního působení aktuálně řešíme,“ informuje na klubovém webu sportovní ředitel Jiří Sabou.

Stoper Votroků tak míří na rodnou Moravu.

Ševčík naskočil za Hradec Králové do 21 ligových utkání, ve kterých nastřádal 818 odehraných minut. Svou dosud jedinou branku v tuzemské nejvyšší soutěži vstřelil 8. října 2022, kdy se podílel na vítězství 4:1 nad Teplicemi.

Reklama