Hlavní obsah

Jablonec - Spezia 0:3Jablonec v poslední přípravě nestačil na italskou Speziu

Fotbalisté Jablonce prohráli ve čtvrtečním závěrečném přípravném utkání před začátkem sezony 0:3 s italskou Speziou. Severočeši inkasovali od 16. celku posledního ročníku Serie A všechny branky po změně stran.

Článek

"V první půli jsme hráli hodně dobře, bohužel dobré situace nedokážeme lépe vyřešit. Měli jsme tam dvě jasné gólové příležitosti. Soupeř první naši chybu hned dokáže potrestat, protože kvalita hráčů je na vysoké úrovni. Ve druhé půli jsme nedokázali udržet tempo a kvalitu hry," řekl trenér David Horejš pro klubový web.

Mezi 56. a 81. minutou se postupně trefili Verde, Nzola a Antiste. Jablonec se střelecky neprosadil a stejně jako v úvodním utkání na herním soustředění v Itálii obdržel tři branky, Sassuolu podlehl 1:3.

"Nezvládli jsme to tu výsledkově, ale kvalita týmů tady v Itálii byla opravdu hodně velká. Věřím, že nás to na novou sezonu připravilo. Důležité teď bude, abychom si z toho vzali to pozitivní a ukázali si další věci, které potřebujeme ještě zlepšit," uvedl Horejš.

První soutěžní zápas čeká svěřence kouče Horejše 31. července doma v lize proti Bohemians 1905.

Přípravné utkání v Santě Cristině (Itálie)
Jablonec - Spezia 0:3 (0:0)
Branky: 56. Verde, 65. Nzola, 81. Antiste.
Sestava Jablonce: Hanuš - Štěpánek, Martinec, Heidenreich, Krob - Šulc (66. Kadlec), Kratochvíl (60. Černák), Považanec, Houska, Polidar (71. Smejkal) - Sejk (66. Ikaunieks). Trenér: Horejš.

Reklama

Související témata: