Hlavní obsah

Jak se vám líbí? Sešívaní mají nové dresy, novinkou je prohození barvy rukávů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sešívaní mění identitu. Fotbalová Slavia představila nejen nové logo, ale také dres na sezonu 2022/2023. Domácí sada je tradičně červenobílá, unikátní je v barvě rukávu, která je ve stejné barvě jako polovina dresu, ke které přiléhá. Venkovní sada bude v tmavě modré barvě. Designovou zajímavostí je obrázek slovanské bohyně Slavie za krkem na vnitřní straně dresu. Toto její historické zobrazení bylo i inspirací pro celkové barevné řešení dresu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Praha Jindřich Trpišovský a Jaroslav Tvrdík s novým dresem.

Článek
Fotogalerie

Slavia pokračuje ve spolupráci se značkou Puma a už počtvrté v řadě oblékne dres s kočkou na hrudi.

Dresy nejsou nové jen z pohledu designu, ale jedná se i o významnou technologickou novinku. Jsou prvními v České republice, který využívají nejnovější materiál Puma Ultraweave. Díky němu jsou o neuvěřitelných 44 % lehčí než stávající a základní dres tak váží pouhých 72 gramů.

"Díky použití nejnovějšího materiálu se Slavia zařadila po bok předních evropských klubů, které využívají tuto technologickou novinku a mezi které patří například Manchester City, Borussia Dortmund či AC Milán," říká Jan Sochor, generální ředitel Puma Eastern Europe.

Reklama

Související témata: