Hlavní obsah

Jurásek? Takový typ hráče jsem v české lize dlouho neviděl, určitě patří do reprezentace, soudí expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se čtyřmi asistencemi je spolu s Markem Matějovským nejlepším nahrávačem ligy, přitom hraje na pozici krajního obránce. Řeč je o Davidu Juráskovi, který se čím dál více prosazuje v týmu Slavie. „Myslím, že bude mít velkou budoucnost, protože takový typ hráče jsem v české lize opravdu dlouho neviděl,“ chválí 22letého beka Pavel Mareš ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Který hráč Slavie byl nespravedlivě opomenut v nominaci? Diskutujeme v Přímáku...Video: Sport.cz

 
Článek

„Naposledy si myslím, že to byl Kadeřábek, ale ten hrál pravou nohou. Leváka jako David, jsem tady dlouho neviděl," upřesňuje svůj výrok bývalý hráč Sparty či Zenitu Petrohradu.

V čem spočívá Juráskova výjimečnost? „Je rychlý, má výbornou levou nohu, je pracovitý, mladý, takže se bude vyvíjet, doučovat," obdivuje Mareš.

Jak si poradí Slavia bez Schranze? Diskutujeme v PřímákuVideo: Sport.cz

Podle něj by Jurásek zasloužil být nominován do reprezentačního A týmu. „Myslím, že za poslední měsíce, co odvádí na hřišti, by tam určitě měl být. Nevím, jestli v základní sestavě, ale určitě by tam měl být a myslím si, že by mohl dostat i nějaké minuty," odpovídá 46letý expert moderátorovi Filipu Lejčkovi.

Proč obrana Slavie tak často chybuje a jak moc jí chybí Holeš? Řešíme v PřímákuVideo: Sport.cz

„Potřebuje velké zápasy, kde ti hráči jsou na jiné úrovni. To ho také posune. Ale těším se na to, budu sledovat jeho kariéru. Pokud bude hrát ve Slavii a reprezentaci, tak si myslím, že ho dlouho neudrží," dodává Mareš.

Více najdete ve videu z pořadu Přímák. Celý pořad si také můžete přehrát nejen jako video, ale také ve formě podcastu.

Reklama