Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Slavia míří do Plzně. Má šlágr řídit sudí z kauzy ovlivňování zápasů?

Bezpochyby největším tahákem 9. kola Fortuna ligy bude souboj Slavie v Plzni. Tomuto duelu se proto speciálně věnujeme v pořadu Přímák na Sport.cz. „Plzeň to má trošku těžší, protože hraje Ligu mistrů, zápasy v ní jsou více vypjaté a jsou těžší,“ hodnotí někdejší obránce Pavel Mareš, který je hostem ve studiu s moderátorem Filipem Lejčkem.

Přímák s Pavlem MarešemVideo: Sport.cz

 
Článek

„Plzeň hraje klasický český fotbal... Skoro jsme s tím vyhráli EURO v 90. letech. Je to velice propracované na defenzívu, mají tam šikovné útočníky, dávají hodně gólů ze standardek," rozebírá někdejší levý bek či stoper herní projev svěřenců Michala Bílka.

Řeč přichází na formu nejen hráčů, ale také ligových sudích. „Dělají velice vážné chyby, nevím ten důvod, jestli to dělají opravdu schválně, nebo to neumí, nebo to opravdu nevidí. Někdo se jim tam mihne a oni mají špatné postavení..." spekuluje bývalý reprezentační obránce.

Za zmínku stojí, že duel prvních dvou týmů tabulky má řídit sudí Petr Hocek, který je zmiňován v souvislostí s kauzou ovlivňování výsledků ve druhé lize.

V pořadu se také dozvíte, který dosud nenominovaný hráč Pavlu Marešovi chybí v české reprezentaci a řešíme také, proč si trenéři zakrývají obličej, když jejich tým kope penaltu.

Reklama