Hlavní obsah

Kapitána Sparty nechceme, ujišťuje šéf Slavie. Trpišovský jeho tweety nesleduje

Praha

Jak se derby nesmiřitelných rivalů blíží, pikantních souvislostí před duelem fotbalistů Sparty se Slavií přibývá. Tak třeba letenský kapitán Josef Šural stále neprodloužil se svým klubem smlouvu a není vyloučeno, že v zimě odejde. Před dvěma lety přitom dal Spartě přednost právě před Slavií. Sešívaní ovšem ujišťují, že o českého reprezentanta už nemají zájem. Podívat se můžete v přiloženém videu.

Měla by Slavia zájem o Josefa Šurala? Video: Sport.cz

 
Článek

Pamatujete? Před dvěma lety jednal v zimě s oběma pražskými S. Nakonec si liberecký fotbalista Josef Šural vybral Spartu. Pokud by z ní tedy v dohledné době odcházel, je těžko představitelné, že zrovna do Slavie.

„Na základě četných žádostí znovu sděluji, že mediální spekulace o jednání Josefa Šurala se Slavií jsou naprosto nesmyslné a bez jakéhokoliv věcného obsahu. Přestup hráče do klubu je vyloučen,“ ujišťuje na Twitteru šéf klubu Jaroslav Tvrdík.

„Twitter nemám a ani ho nesleduji,“ reaguje kouč sešívaných Jindřich Trpišovský před derby se Spartou na zmínku, že první muž Slavie fotbalovému národu zvěstoval, že červenobílí by rozhodně neměli o Šurala zájem.

„Pepu Šurala jsem zažil v Liberci, kde jsem ho trénoval, ale momentálně to skutečně není téma,“ zdůrazňuje také Trpišovský.

Reklama