Hlavní obsah

Klokani vs. Dejvické divadlo! Fotbal stojí, Ďolíček však o víkendu ožije

Praha

Na klasické fotbalové zápasy musejí fanoušci ještě nějaký čas zapomenout, v neděli od 17 hodin se však na virtuálním stadionu v Ďolíčku a divadelním jevišti utkají dvě jedenáctky sehraných pražských týmů. Hráči Bohemians 1905 prokáží své znalosti a schopnosti v oboru divadelním, jedenáctka Dejvického divadla naopak zabojuje na pomyslném hřišti.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Herec Ivan Trojan, velký fanoušek Bohemians.

Článek

Bude se hrát systémem muž proti muži (případně ženě). Každý on-line, pouze za asistence kamery z místa, kde tráví koronavirovou herní přestávku. „Recitující Martin Dostál či gól na hřišti slavící Simona Babčáková. I to je jeden z možných scénářů tohoto netradičního virtuálního souboje," stojí v upoutávce na webu klokanů.

Za bezchybné splnění zadaného úkolu bude jeho interpretovi připsán jeden gól. Vzhledem k charakteru utkání budou mít oba celky možnost intenzívního domácího individuálního tréninku, o jehož výsledcích budou jednotliví hráči průběžně a rovněž on-line informovat trenéry.

Na utkání, které budou komentovat Jaromír Bosák a elitní český herec a velký příznivec Bohemians Ivan Trojan, si zájemci můžou zakoupit virtuální vstupenku s jednorázovým kódem. Pomocí něho získají na webu www.ticketportal.cz v neděli v 17:00 přístup k jedinečnému videu, kde se dozví výsledek utkání.

Vstupenky se pohybují v různých cenových kategoriích, od Gold VIP na polstrovaných sedadlech za 1 905 Kč, přes Silver VIP za 333 Kč až k běžným vstupenkám za 105 Kč. Počet běžných vstupenek není omezený. Vybrané peníze podpoří kulturu, sport a zdravotnictví - část půjde na podporu Dejvického divadla, Hereckou asociaci, skrze nový nadační fond Bohemians také Nemocnici Na Františku a klub Bohemians.

Reklama

Související témata: