Hlavní obsah

Konec dohadů, návrat Krejčího se blíží. Sparta ho nechala léčit až ve Španělsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má podepsáno v Seville, takže rudý dres už neoblékne, protože ho Sparta šetří, aby se jí před velkým přestupem nezranil. Až takové „zaručené“ zprávy fotbalovým zákulisím ohledně Ladislava Krejčího kolovaly… Absence letenského kapitána se každopádně stávala trochu záhadnou, a spekulace se jen rojily. Až v Ostravě udělal trenér Brian Priske jasno. Už se těší na kapitánův návrat na hřiště.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zraněný Ladislav Krejčí ze Sparty Praha během utkání v Mladé Boleslavi.

Článek

Utkání proti Faerským ostrovům během posledního reprezentačního srazu odehrál, od té doby však chyběl.

„Dostal ránu do nohy, momentálně není k dispozici,“ zdůvodnil po minulé pauze trenér Brian Priske.

Ladislav Krejčí na žádném zápase svého týmu nechyběl, ale usedal jen do hlediště. V neděli odpoledne byl také v Ostravě. Až tam se ukázalo, že návrat reprezentačního obránce či záložníka se nejspíš blíží.

„Věřím, že reprezentační přestávka přichází včas i pro naše fanoušky. Také doufám, že Krejčí bude už po pauze zpět,“ avizuje dánský kouč klíčovou zprávu, jež by měla ukončit veškeré spekulace.

Cesta do tepla měla praktický důvod. „Láďa si odnesl zranění z poslední reprezentační akce. Strávil týden ve Španělsku, kde rehabilitoval a věnoval se léčbě,“ vysvětluje Priske.

„Věřím, že se k nám připojí nejpozději v druhém týdnu reprezentační přestávky. Věřím, že také tohle dodá hráčům energii, a vrátíme se ještě silnější,“ těší se dánský kouč.

Krejčí jeho týmu samozřejmě citelně chybí. Sparta během jeho absence padla v Mladé Boleslavi, čímž přišla o ligovou neporazitelnost. Ze dvou pohárových duelů s Rangers pak uhrála jen jeden bod, což jí výrazně zkomplikovalo bitvu o postup do jarní části Evropské ligy.

Reklama

  Č. Budějovice - Bohemians zítra 15 : 00
20240504T15 : 00:00+0200
Č. Budějovice vs. Bohemians
Č. Budějovice vs. Bohemians
Č. Budějovice
Bohemians
  Jablonec - Karviná zítra 15 : 00
20240504T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Karviná
Jablonec vs. Karviná
Jablonec
Karviná
  Pardubice - Zlín zítra 15 : 00
20240504T15 : 00:00+0200
Pardubice vs. Zlín
Pardubice vs. Zlín
Pardubice
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.