Hlavní obsah

Mladá Boleslav prodloužila smlouvu se Skalákem, klubu se upsal do června 2023

Záložník Jiří Skalák bude i nadále hrát za Mladou Boleslav. Sedmý celek uplynulého ročníku první ligy dnes na svém webu uvedl, že s bývalým fotbalovým reprezentantem prodloužil smlouvu do konce června 2023.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jiří Skalák zůstává v Mladé Boleslavi

Článek

Třicetiletý Skalák se po pěti letech v Anglii vrátil do středočeského celku loni v únoru, kdy podepsal kontrakt na rok a půl. "Jsem rád, že má Boleslav o mě zájem," uvedl bývalý hráč Brightonu a Millwallu.

Nad prodloužením smlouvy Skalák neváhal, rozhodování mu usnadnilo i pokračování zkušeného záložníka Marka Matějovského, útočníka Milana Škody a stopera Marka Suchého.

"Měli bychom spolu vytvořit kostru úspěšného týmu pro příští sezonu. Po roce, kdy jsme byli spolu, to ke konci už vypadalo, že to klape, proto věřím, že to bude v příštím ročníku lepší, než v právě skončeném," dodal.

Skalák už v Mladé Boleslavi působil v letech 2014 až 2016. Zahrál si také za Spartu, Slovácko nebo Brno. V české nejvyšší soutěži má na kontě 125 zápasů a 18 branek. V letech 2015 až 2018 si připsal 17 reprezentačních startů.

Reklama

Související témata: