Hlavní obsah

Mladá Boleslav si pořídila posilu ze Slavie, slibuje si od ní oživení ofenzivy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Předposlední příčka ligové tabulky po čtyřech kolech není podle jejích představ. Fotbalová Mladá Boleslav si proto pořídila posilu, na roční hostování ze Slavie přichází nigerijský záložník či křídelník Ubong Ekpai. Šestadvacetiletý hráč by měl ve středočeském klubu působit do konce sezony.

Foto: fkmb.cz

Záložník Slavie Ubong Ekpai odchází na roční hostování do Mladé Boleslavi.

Článek

Putuje zase o dům dál. Ubong Ekpai, jenž byl v jarní části minulé sezony zapůjčen do Baníku Ostrava, v české nejvyšší soutěži působil také v Plzni, Liberci, Zlíně a Českých Budějovicích. V 90 ligových utkáních zaznamenal 13 branek a devět asistencí.

"Využili jsme možnosti dohodnout se s hráčem i klubem na hostování. Jedná se o rychlostní typ fotbalisty, který se umí orientovat v šestnáctce soupeře. Když chytne týmovou pohodu, je to hráč rozdílový. Jeho příchodem jsme znásobili naše varianty na křídlech," kvituje trenér Pavel Hoftych na klubovém webu. Kouč vítá čerstvý impuls pro zatím rozpačitý ofenzivní projev týmu.

„Děkujeme Slavii za vstřícné a rychlé jednání a věříme, že se nováček týmu bez obtíží aklimatizuje v hráčské kabině a pomůže našemu mužstvu v ofenzívě," dodává generální ředitel mladoboleslavského klubu David Trunda.

Ekpai už se v novém angažmá zapojil v týdnu do tréninku. Jaro strávil na hostování v Baníku, kde ale i kvůli zranění odehrál jen sedm zápasů.

Středočeši už ve středu získali obránce či záložníka Vojtěcha Kubistu na přestup z Jablonce.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články