Hlavní obsah

Nejtěžší Tvrdíkův zápas! Slávistický šéf bojuje s rakovinou, čeká ho klíčový krok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stranou jdou veškeré klubové spory. Za šéfem pražské Slavie Jaroslavem Tvrdíkem, který bojuje se zákeřnou rakovinou, stojí celý český fotbal. Čtyřiapadesátiletý funkcionář se se zákeřnou nemocí pere již několik měsíců, nyní ho však čeká klíčové vyšetření, které rozhodne o dalším postupu při léčbě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaroslav Tvrdík na archivním snímku.

Článek

Jakou formou rakoviny trpí, Jaroslav Tvrdík nikdy veřejně neoznámil. Že bojuje s vážnou nemocí, oznámil letos na jaře a okamžitě podstoupil léčbu, během které se na několik týdnů stáhl z veřejného života.

Do práce se brzy vrátil a s fanoušky byl v kontaktu prostřednictvím sociálních sítí, kde probíral aktuální problémy sešívaných.

To vše pod závojem stále pokračujícího boje s rakovinou. Na svém twitterovém účtu dal Jaroslav Tvrdík nedávno příspěvek s následujícím textem: „VFN. První PET/CT po onko léčbě. #fuckcancer. Všem přeji den plný naděje.“

Vyšetření, které by měl šéf Slavie podstoupit (PET/CT), by mělo odhalit, do jaké míry rakovina zasáhla organismus, a na základě výsledků pak bude stanovena další léčba.

Reklama