Hlavní obsah

Neznámá žena na palubě! Sparta odletěla do Španělska i s Laděnkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odcestovali, nadlábli se a od pondělka už v teple zařezávají. Fotbalisté pražské Sparty mají na herním kempu ve španělské Marbelle za sebou úvodní trénink. Při nedělním letu z Prahy do Malagy jim přibyla jedna příhoda do sbírky klubových kuriozit.

Foto: sparta.cz

Předmět doličný, letenka pro Laděnku Krejčí...

Článek

„Laděnka...!" Zdrobnělina, která padla při nedělním odletu do Malagy na ruzyňském letišti, v letenské kabině dost možná zdomácní natrvalo.

Ladislav Krejčí mladší totiž odletěl do Andalusie s novou identitou. Na letence měl vytištěno jméno Ladislava Krejčí, což autorům reportáže na klubový web samozřejmě neuniklo.

Původně měl tým cestovat do Španělska linkovým spojem, nicméně s ohledem na aktuální situaci ohledně šíření nemoci covid-19 v České republice vedení klubu zajistilo mužstvu pro cestu speciální letadlo. Hráči i trenéři podstoupili před odletem preventivní PCR testy.

Foto: sparta.cz

První trénink sparťanů v Marbelle.

Na herní kemp do Marbelly a hotelu Los Monteros se Sparta vrátila po dvou letech. Mužstvo už má za sebou první pondělní trénink.

Reklama

Související témata: