Hlavní obsah

Novinky před startem fotbalové ligy: na obrazovku míří v roli expertů Matušovič a Folprecht

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalové jaro se blíží, fanoušci už se nemohou dočkat, aby viděli, v jaké formě se v nejvyšší soutěži ukáže tým jejich srdce. A pokud se příznivci nedostanou přímo na stadion, jistě budou držet palce u televizní obrazovky. Fotbal bude, stejně jako na podzim, k vidění na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Stanice nabídnou tradičně všechny zápasy v přímých přenosech. Připravena je řada novinek, mezi pravidelné experty se zařadí třeba Zdeněk Folprecht a Miroslav Matušovič.

Foto: FCVP

Plzeňský útočník Tomáš Chorý slaví jeden ze svých gólů v přípravném zápase, v sobotu už Viktorii ale čeká další ligový zápas.

Článek

„Od jarní části začneme v přenosech využívat nový systém analýzy sportovních utkání. Jedná se o inovativní software elektronické tužky, jenž obsahuje prvky umělé inteligence a je využíván v nejlepších sportovních televizích jako BBC Sport, BT Sport nebo FOX Sports,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

V sobotu i v neděli ve 20.30 hodin uzavře odehrané duely pořad F:INITO. Tradičně v pondělí od 20.00 přijde na řadu show TIKI-TAKA. „Premiérově se představíme v nové dekoraci. Věřím, že diváky nová scéna zaujme a bude se jim líbit,“ sdělil Petr Svěcený, moderátor show. „I skladba hostů bude mimořádná. V pondělí vůbec poprvé dorazí populární zpěváci Mirai Navrátil a Vojtěch Drahokoupil. Dále trenér Jirka Saňák, dávku humoru přinese Pavel Horváth a pak tradiční host Vladimír Šmicer.“

Bývalý kouč Sparty Jiří Saňák v pořadu Přímák otevřeně promluvil o spolupráci s Tomášem Rosickým.Video: Sport.cz

Tým expertů rozšíří bývalí ligoví hráči Zdeněk Folprecht a Miroslav Matušovič. „Oba mají bohaté zkušenosti z české ligy i ze zahraničí, hodně na sobě pracují a z obou je cítit velké nadšení do práce. Do přenosů z FORTUNA:LIGY naskočí také jako pravidelný komentátor David Nyč,“ prozradil David Sobišek, moderátor a šéfeditor fotbalové redakce O2 TV Sport.

Reklama

Související témata:
Miroslav Matušovič