Hlavní obsah

Oslabení pro Bohemians. Plzeň si stáhla z hostování brankáře Jedličku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Až se Bohemians ve čtvrtek sejdou na startu zimní přípravy, brankář Martin Jedlička u toho nebude. Podle očekávání si jej z hostování stáhla Plzeň, která se chystá na předpokládaný odchod své jedničky Jindřicha Staňka do Slavie. Jedličkův konec v Ďolíčku ovšem nemusí být definitivní.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Martin Jedlička se vrací z hostování v Bohemians do Plzně.

Článek

Jedenáct podzimních zápasů, pět nul. Na Jedličku se Bohemians mohli spolehnout, šestadvacetiletý brankář v zelenobílém týmu navázal na povedené jaro.

Teď ovšem Plzeň využila možnosti stáhnout si ho zpátky. Je to logický krok: v éteru se už před Vánoci mluvilo o odchodu reprezentačního brankáře Jindřicha Staňka do Slavie.

Kromě Jedličky a Staňka bude mít Plzeň na startu přípravy další dva brankáře. Osmnáctiletého Viktora Baiera, jenž na podzim zaujal v Konferenční lize (3 zápasy, 3 nuly), a slovenského čahouna Mariána Tvrdoně. Na soupisce je i Dominik Sváček, jenž na podzim chytal výhradně ČFL v béčku.

Jedličkův přesun z Vršovic do Plzně ovšem ještě nemusí být definitivní. „Další působení Martina Jedličky bude předmětem budoucích jednání,“ uvedl klubový web Bohemians. Dá se tušit, že kdyby Jedlička ve Viktorii neměl být gólmanem číslo jedna, stál by o další hostování v Ďolíčku. Stejně jako na podzim, kdy se k Bohemians připojil až v září.

Klokanům po odchodu Jedličky zbývají tři brankáři: Michal Reichl, jemuž se povedl začátek sezony, a Lukáš Soukup s Romanem Valešem, kteří se na podzim střídali v třetiligovém béčku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.