Hlavní obsah

Pán pěti titulů ještě nekončí. Šampion Řezník pokračuje v Plzni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Parádní obrat. Před rokem byl na odchodu, v nouzi ho ale vzali zpátky. A ani jedna strana teď po zisku senzačního mistrovského titulu nelituje. Třiatřicetiletý fotbalový obránce Radim Řezník prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň do roku 2023.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Radim Řezník z Viktorie Plzeň oslavuje gól během utkání s Českými Budějovicemi.

Článek

Jeho bilance ve viktoriánském dresu je skvělá. Jedenáct sezon, 5 mistrovských titulů, tři účasti ve skupině Ligy mistrů a 5 v Evropské lize. Třiatřicetiletý Radim Řezník však ještě zdaleka nekončí. Krajní obránce prodloužil smlouvu s klubem o další rok.

„Máme za sebou fantastickou sezonu, ve které jsme dosáhli neskutečného úspěchu. Strašně moc si titulu vážím, a zároveň mám obrovskou chuť a motivaci pro další sezonu. Mým snem a cílem je, abychom si opět v Plzni zahráli základní skupinu evropských pohárů, samozřejmě nejradši Ligu mistrů," komentuje podpis nové smlouvy zkušený obránce na klubovém webu.

„Radim byl během mistrovské sezony výraznou osobností týmu a svými výkony si řekl o to, aby pokračoval ve viktoriánském dresu i v nadcházejícím ročníku. Zkušenostmi a přístupem může být i důležitým mentorem pro mladší hráče," poukazuje generální ředitel Adolf Šádek.

Krásná tečka za moji kariérou, chválil si rozlučku David Limberský. Teď bude žít rodinně.Video: Sport.cz

„Zůstat ve Viktorce pro mě byla jasná priorita. Jsem rád, že jsme se na všem domuvili. Teď si s rodinou užijeme dovolenou a těším se, až kluky zase uvidím na začátku přípravy," kvituje Řezník.

„Radim má za sebou fantastickou sezonu. Ve skvěle šlapajícím týmu Viktorie naplno uplatnil své zkušenosti i fotbalové kvality a při plzeňské cestě za titulem se řadil k lídrům na hřišti i v kabině. Ke klubu má výjimečný vztah a jsem rád, že velký zájem o pokračování spolupráce byl z obou stran," cení si hráčův agent Viktor Kolář z agentury Sport Invest.

Reklama

Související témata: