Hlavní obsah

Pátek třináctého, sličná blondýna nadělovala, dovezla Vrbovi dva zabijáky do vápna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevěřte pověrám. I pátek třináctého může být úspěšný den. „Nevšiml jsem si, že by byl během pátku nějaký průšvih. Možná až si přečtu zítra noviny, zjistím něco špatného, ale nevím o tom...“ usmívá se Pavel Vrba, trenér fotbalového Zlína. Zrovna během tak nepopulárního data se dočkal dvou očekávaných posil. Mluvčí klubu Zuzana Molková mu letem z Vídně dovezla na Maltu dva urostlé útočníky Libora Kozáka s Filipem Balajem.

Trenér Zlína Pavel Vrba a čerstvé posily týmu Libor Kozák s Filipem Balajem na MaltěVideo: Tipsport

 
Článek

Valletta (Od našeho zpravodaje) - Všichni čeští a slovenští účastníci Tipsport Malta Cupu bydlí ve stejném hotelu Salini. Pavel Vrba tam teď může dělat na svého kolegu Luboše Kozla dlouhý nos. Zatímco trenér Liberce na spěšnou dodávku nových tváří zatím marně čeká, kouč Zlína se jí dočkal hned ve dvojím provedení.

Sličná blondýna mu v pátek třináctého nadělila dva hrotové útočníky.

„Tak nevím, jestli je to úplně její zásluha," usmívá se Vrba.

Trenér Pavel Vrba o přípravě Zlína na MaltěVideo: Tipsport

Libor Kozák nedávno ukončil smlouvu v sousedním Slovácku a přichází na hostování jako volný hráč. Slovenský forvard Filip Balaj dorazil na půlroční hostování z polské Cracovie Krakov. Oba si už se Ševci na Maltě poprvé zatrénovali.

„Klub tímto krokem jasně ukázal, že to se záchranou myslí vážně. Oba by nám měli pomoct v útočné fázi, která nebyla úplně optimální. S nimi budeme vpředu silnější," věří Vrba.

Zlínský Václav Procházka po utkání Tipsport Malta Cupu s TrnavouVideo: Tipsport

„Možná nejsou tak konstruktivní jako jiní útočníci, ale právě těch máme v kádru dost. V bitvě o záchranu potřebujeme mít ve velkém vápně zabijáky a jsem přesvědčený, že Libor s Filipem by se jimi mohli stát," varuje zkušený kouč ligové konkurenty.

„Útočnou fázi potřebujeme hodně posílit, protože je to naše největší slabina, což ukázal i úvodní zápas s Trnavou," dodává Vrba.

Reklama

Související témata: