Hlavní obsah

Plzeň hlásí posilu na brankářský post

Fotbalisty Plzeň posílil gólman Adam Zadražil. Obhájce titulu ho získal z druholigového Táborska na půlroční hostování s opcí. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Foto: fctaborsko.cz

Brankář Adam Zadražil na archivním snímku.

Článek

"Jde o perspektivního gólmana, jenž předváděl v Táborsku velmi dobré výkony. Proto jsme se rozhodli, že nyní dostane šanci i u nás. Teď už to záleží jen a jen na něm," uvedl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Dvaadvacetiletý Zadražil si šance váží. "Budu se ji snažit využít, jak nejlépe to půjde. Být v týmu lídra tabulky je úžasný pocit, ale teď je důležité makat a připravit se pořádně na ligový start," prohlásil někdejší mládežnický reprezentant. Jasnou jedničkou v Plzni je Jindřich Staněk, dvojkou Marián Tvrdoň.

Do Táborska naopak odešel záložník Alexandr Sojka, na jihu Čech zůstane i Adam Alexandr. U obou hráčů jde o půlroční hostování.

Západočeši, kteří se na podzim představili v Lize mistrů, už před Vánoci získali záložníka Romana Květa z Bohemians 1905 a útočníka Matěje Vydru jako volného hráče po vypršení smlouvy v anglickém Burnley. V pondělí oznámili příchod útočníka Rafia Durosinmiho z druholigové Karviné.

Reklama