Hlavní obsah

Plzeň ocenila odchovance, Šulc a spol. mají nové smlouvy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Mistrovský tým počítá s mladíky. Plzeňští odchovanci Robin Hranáč, Pavel Šulc a Dominik Sváček, kteří v klubu prošli mládeží a dokázali se prosadit až do prvního týmu, prodloužili své kontrakty s fotbalovou Viktorií. Záložník Šulc získal s týmem Michala Bílka titul, obránce Hranáč hostoval v Pardubicích a brankář Sváček v Liptovském Mikuláši.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Šulc z Viktorie Plzeň.

Článek

Jedenadvacetiletý Pavel Šulc prodloužil své působení ve Štruncových sadech o další dva roky. V mistrovském kádru měl své místo, vedle 27 startů v lize se ukázal třeba i v předkole Konferenční ligy, když gólem do sítě Brestu otevřel skóre.

„Pavel je reprezentantem do jednadvaceti let a víme o něm, že má velký potenciál. Jaro pro něj nebylo úplně jednoduché, ale přesto se neustále rval o svou šanci a jsem přesvědčený, že má ve svém věku vše teprve před sebou. Logickým krokem tedy bylo, že jsme se domluvili na prodloužení jeho kontraktu," vysvětluje na klubovém webu generální ředitel Adolf Šádek.

Hejda do repre? Plzeňský kapitán pokřik nevyslyšíVideo: Sport.cz

Robin Hranáč podepsal s Viktorií novou smlouvu na tři roky. „Prošel hostováními na Slovensku a následně v Pardubicích, kde sbíral důležité ligové starty a zkušenosti. Svými výkony si jednoznačně řekl o novou smlouvu. Nyní určitě dostane šanci, aby se v letní přípravě popral o své místo v kádru Viktorky," avizuje Šádek.

Konečně Dominik Sváček prodloužil kontrakt o dva roky. Nadcházející sezonu opět začne v dresu slovenského týmu z Liptovského Mikuláše, kde si vybudoval velmi solidní pozici a měl by být nadále jedničkou mezi třemi tyčemi.

Reklama

Související témata: