Hlavní obsah

Pokračovat, nebo skončit? Papadopulos se zatím nerozhodl. Nechtěl jsem končit sestupem, říká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěl pomoct zachránit Karvinou v lize a ukončit kariéru. Jenomže pád do druhé ligy útočníkovi Michalu Papadopulosovi plány hořce promíchal. Když Karviná po porážce 0:2 na hřišti Jablonce ve druhém kole skupiny o záchranu ztratila naději ligu udržet, byl její kapitán hodně smutný. Na jasnou otázku, zda bude pokračovat, nebo pověsí kopačky na hřebík nedokázal jasně odpovědět. „Kouše se mi to těžko. Mám už 37 roků a už mám taky nějaké své plány. Není příjemné takhle na sklonku kariéry spadnout,“ soukal ze sebe.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michal Papadopulos z Karviné. Prodlouží si kariéru?

Článek

„Nechci dělat nějaké unáhlené závěry. Něco v hlavě mám, ale momentálně mnou cloumá plno emocí, takže si to chci v klidu promyslet, na což bude určitě prostor a pak udělám definitivní rozhodnutí," řekl 1. května.

A velmi podobně odpovídá i po měsíci a půl. „Zájem z Karviné je, abych ještě hrál. Ale zatím jsem jim neodpověděl. Mám do konce června dovolenou a pak se teprve definitivně rozhodnu. Takovou mám s klubem dohodu. Jsem rád, že mi v Karviné dali více prostoru na to, abych se rozhodl, protože je to pro mě těžké. Pořád ve mě hlodá to, že jsme spadli. A takto jsem končit nechtěl. Ale uvidíme," řekl Papadopulos.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Radost fotbalistů MFK Karviná poté, co se Papadopulos na Letné trefil do sítě Sparty.

Sportovní manažer MFK Karviná Lubomír Vlk předložil bývalému hráči Arsenalu, Leverkusenu, Heerenveenu či polských týmů Lubin, Gliwice a Kielce i alternativní nabídku. „S Michalem jsme mluvili na jaře několikrát, máme emotivní zájem, aby pokračoval. Nicméně vnímáme, že má v hlavě i konec hráčské kariéry. Proto jsme mu nabídli, aby zůstal do klubového dění zapojený a pokračoval na jiné pozici," prozradil Vlk.

Foto: mfkkarvina.cz

Michal Papadopulos (uprostřed) poté, co vstřelil gól.

„Těší mě, že Karviná má zájem, abych v klubu pracoval. Mám ten klub rád, všichni se tam ke mně chovají moc hezky. I to je důvod, pro který chci udělat správné rozhodnutí. Proto si nechávám více času," objasnil odchovanec ostravského Baníku.

Reklama

Související témata: