Hlavní obsah

Potvrzeno! Liga přichází o šlágr, Plzeň odkládá hned dva zápasy

Praha
Aktualizováno

Verdikt byl jen formalitou. Ligová fotbalová asociace odložila nejbližší dva ligové zápasy Plzně na Spartě a doma se Zlínem. Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje rozhodla o karanténních opatřeních ve vztahu k celému týmu Viktorie. Proto jsou její utkání 23. a 24. kola odložena na neurčito.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Adam Hložek ze Sparty Praha a David Limberský z Viktorie Plzeň.

Článek

Předali si nepříjemnou štafetu. Fotbalisté Sparty ukončili karanténu v sobotu a na ligovou scénu se vrátili úterním vítězstvím 4:0 nad Příbramí. Začali se chystat na sobotní šlágr, k němuž ovšem o víkendu nedojde.

Do karantény musí pro změnu Viktoria. Důvodem nařízených opatření místní hygienické stanice je významně zvýšený počet pozitivních výsledků testů na koronavirus uvnitř A týmu v tomto týdnu.

Na neurčito byl proto odložen očekávaný duel Plzně na Letné proti Spartě v sobotu 13. března od 18:30, stejně jako následující ligové utkání proti Zlínu, které se mělo uskutečnit v pátek 19. března od 18:00. O náhradních termínech obou zápasů rozhodne řídící úsek soutěže v nejbližších dnech.

V souvislosti s odložením utkání Viktorie Plzeň proti Zlínu dochází také z programových důvodů po dohodě s kluby ke změně termínů dvou zápasů 24. kola Fortuna ligy.

Karviná s Olomoucí se nově utkají v sobotu 20. března od 16:00, Pardubice s Mladou Boleslaví úak v pátek 19. března od 18:00 (ČT sport).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články