Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Kdo vyhrál soutěž o průšvih víkendu? A je široký kádr pro Slavii výhodou?

První ligové kolo nabídlo spoustu překvapení. Hned prvních pět týmů minulého ročníku nedokázalo získat plný počet bodů. Vymstilo se některým z nich, že se musejí soustředit i na předkola evropských pohárů? „Já si naopak myslím, že ty, co hrály poháry, by naopak měly být ve výhodě, protože mají větší herní praxi," říká Václav Němeček ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Přímák s Václavem Němečkem.Video: Sport.cz

 
Článek

Ve studiu také řešíme situaci kolem Adama Vlkanovy, který podle všeho sám čekal, že touto dobou už bude na zahraničním angažmá, místo toho naskočil do prvního ligového kola v dresu Hradce Králové.

„Zaznamenal jsem, že tam na něj nevhodně křičeli slávističtí fanoušci a on to pojal velmi dobře. Neodpovídal, odpovídal svým výkonem, to bylo to nejlepší, co mohl udělat," myslí si někdejší hráč Sparty či národního týmu Němeček.

V pořadu Přímák řešíme také šíři kádru Slavie, která může být velkou výhodou, ale také nevýhodou. Řeč přichází i na aktuální krizi Sparty, která nevyhrála ani ve třetím klání této sezony a ještě zřejmě přijde o Jana Kuchtu. Toho by za vyloučení proti Liberci mělo čekat disciplinární řízení.

Diskutujeme také o největších ligových talentech a neunikl nám ani příběh kola, jehož hlavním hrdinou je teplický Jakub Urbanec.

Reklama