Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Bílek odvedl skvělou práci, Spartě chybí Dočkal

Jednoznačné postupy Slavie s Plzní i blamáž Sparty v předkolech evropských pohárů jsou náplní prvního Přímáku v nové sezoně, jehož hostem je Zdeněk Ščasný. Někdejší kouč Sparty či Panathinaikosu vyzdvihl práci svého kolegy Michala Bílka, jenž aktuálně vede Plzeň. „Michala hodně uznávám po celou dobu, co začal trénovat. Byl jsem hodně zklamaný z kritiky v době, kdy byl trenérem národního týmu... Ta kritika nebyla vždy na místě a byla až přehnaná," říká 64letý trenér.

Přímák s trenérem Zdeňkem Ščasným.Video: Sport.cz

 
Článek

Řeč v pořadu Přímák přišla také na přestupy v předních ligových týmech. Slavia vsadila mimo jiné na brazilské duo Ewerton, Eduardo Santos. Sparta se musela vypořádat s odchody Adama Hložka a Bořka Dočkala.

„Myslím, že Dočkal měl ve Spartě zůstat, takový hráč tam prostě není," mrzí někdejšího kouče Sparty. „Karabec je nesporně velký talent, ale není v roli, že by nahradil Bořka Dočkala," pokračuje Ščasný.

Zdeněk Ščasný komentuje vyřazení Sparty Vikingem Stavanger.Video: Sport.cz

Velká část pořadu se podle očekávání věnuje aktuální situaci ve Spartě, ve které rodák z Brna působil jako hráč, trenér i sportovní manažer. Jeho názor najdete ve videu či podcastu pořadu Přímák.

Reklama

Související témata: