Hlavní obsah

Prodej to! Fanouškům v Brně došla trpělivost s vedením. Korunu všemu nasadil Řezníček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanouškům brněnských fotbalistů došla trpělivost. Po čtyřech zápasech bez vítězství a propadu na čtrnácté barážové místo v ligové tabulce požadovali v zápase s Pardubicemi odchod majitele klubu Václava Bartoňka.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Fanoušci Zbrojovky Brno protestují proti vedení klubu.

Článek

Ještě před začátkem střetnutí rozvinuli transparent s nápisem „Bartoňku, prodej to!". Na druhém se vlastníka Zbrojovky ptali, kde je slibované konsorcium partnerů, kteří mu měli pomoct klub financovat.

Brňané pokračovali v první půli v matných výkonech. V poločase prohrávali 0:1 a do kabin je vyprovodil pískot diváků. Po pauze se sice Zbrojovka výrazně zlepšila, ale vyrovnat se jí nepovedlo ani ze dvou penalt, které s devatenácti góly nejlepší kanonýr nejvyšší soutěže Jakub Řezníček neproměnil. Obě střely mu zlikvidoval pohotový pardubický brankář Nita. Zbrojovka nakonec prohrála 0:2.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Fanouškům Brna došla s vedením trpělivost.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Fanoušci Zbrojovky protestují proti majiteli klubu Václavu Bartoňkovi.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.