Hlavní obsah

Rosický s Priskem se proletěli, zahřměla nadávka na Kuchtu. Na pláň dorazili i Lafata či Dočkal

Devítileté čekání skončilo, fotbalová Sparta v sobotu oslavila 37. mistrovský titul. Euforii neoslabila ani prohra s Plzní 0:1 v závěrečném ligovém kole. Noví šampioni převzali na trávníku trofej a medaile, pak se přesunuli za fanoušky pokračovat v oslavách na podium na Letenské pláni. Trenér Brian Priske se sportovním manažerem Tomášem Rosickým se tam ocitli nad hlavami rozjařených hráčů. Podívat se můžete v přiloženém videu.

Po oslavách na hřišti, oslavy na Letenské pláni. Kapitán Krejčí opět burcoval celý týmVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Tak trochu symbolické předávání štafety. Na podium přišli pogratulovat i poslední letenští šampioni z roku 2014. Bořek Dočkal, Costa a David Lafata. A také Lukáš Vácha, který právě dnes ukončil hráčskou kariéru.

„Sparťani, slavte! Slavte dlouho," vyzval bývalý kanonýr a kapitán týmu Lafata.

Na srdci S. Na rozloučenou s oslavami na Letné si mistrovský tým zazpíval s Vojtěchem DykemVideo: Sport.cz

Nadšené davy nemusel dlouho pobízet. Brankář Matěk Kovář označil za kapitána oslav Jana Kuchtu a reprezentační útočník přispěl vulgárním pokřikem, kterým ho při derby v sezoně častoval slávistický kotel.

Je to tady! Sparta zvedla nad hlavu pohár pro mistra ligy. Na Letné se bouřlivě slavíVideo: Sport.cz

„Kuchta je č...k!" skandoval pak celý tým. Došlo i na další verzi „Vedení Sparty je banda ču...ů!", kterou pro změnu donedávna skandoval vlastní kotel.

Mužstvo setrvalo na party s fanoušky na Letenské pláni do desáté večer, pak se přesunulo do centra k Vltavě na uzavřenou oslavu s partnery klubu.

Reklama

Související témata: