Hlavní obsah

S Horníkem bychom klesli na morální dno, zhrozili se fanoušci Slavie

Praha

Šéf fotbalové Slavie Aleš Řebíček jako by se otočil ke všem zády a veškeré záležitosti týkající se budoucnosti klubu si vyjednává hezky pěkně potají. Fanoušci ani média například ještě pořád nevědí, jestli trenér Miroslav Beránek bude v klubu pokračovat, nebo ne. Nikdo také netuší, jak to bude s případným příchodem Ivana Horníka, který by se mohl stát sportovním ředitelem sešívaných. Tento tah kromě fanoušků odsoudil i fotbalový expert Milan Luhový.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zakotví Ivan Horník ve Slavii Praha?

Článek

„Odvaha některým lide nechybí, když veřejně prosazují Ivana Horníka do Slavie Praha. Z mého pohledu naprostá šílenost, která ještě více uškodí oběma stranám," píše někdejší útočník na svých stránkách mluhovy.com. „Ale pravděpodobně někomu zde chybí lídr podsvětí, který by byl schopen poskytnout služby více subjektům," pokračuje Luhový.

Horník je známý i široké veřejnosti zejména díky divadelní hře Petra Čtvrtníčka Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? Z tehdejších telefonních odposlechů je zřejmé, že Horník se dokázal výborně orientovat ve fotbalovém prostředí i v jeho podsvětí. Těžko předpokládat, že by podobnou schopnost ztratil. „Možná je to ten důvod, proč má nad sebou ochrannou ruku těch největších z FAČR a proč by ho opět uvítali mezi sebou," zamýšlí se Luhový.

Ve Slavii je jistá jen jedna věc

Ve Slavii toho v poslední době příliš jistého není. Týden před začátkem přípravy se neví, jestli Horník na pozici sportovního ředitele vystřídá Karola Kisela. Neví se, zda trenér Beránek povede tým z lavičky. A pokud ne, kdo ho vystřídá? Bude to Jindřich Trpišovský, který s Horníkem působil na Žižkově? Nebo Dušan Uhrin mladší? Nebo bude Trpišovský dělat Uhrinovi mladšímu asistenta?

Jedním si ale někdejší ministr dopravy Řebíček jistý být může. Pokud do křesla sportovního ředitele čtyřiašedesátiletého bafuňáře Horníka dosadí, strhne se velká vlna nevole z řad fanoušků sešívaných.

Fanoušci: Pošpiní jméno Slavie

„Kategoricky odmítáme jakékoli angažování Ivana Horníka ve Slavii. Bylo by to pošpinění jména Slavie, její bohaté minulosti a už navždy by to byla kaňka v naší historii. S Ivanem Horníkem bychom se dostali až na úplné morální dno," stojí v prohlášení fanoušků na slavistickenoviny.cz.

Jestli Řebíček vyslyší naléhání vlastních fanoušků a Milana Luhového, nebo si prosadí svou vlastní vůli, bychom měli vědět nejpozději do konce tohoto týdne.

Co si myslíte o případném působení Ivana Horníka ve Slavii?
Trest si odpykal, jeho působení ve Slavii by mi nevadilo
25,1 %
Jeho působení ve Slavii by mi vadilo, je morálně pošpiněný
74,9 %
Celkem hlasovalo 10240 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články