Hlavní obsah

Sadílkův příchod se blíží, se Spartou už trénuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pohárové finále v Uherském Hradišti hrubě nezvládla, tak si fotbalová Sparta na Slovácku vyhlédla aspoň jednu z posil. O šestadvacetiletého záložníka Lukáše Sadílka je sice zájem také v Polsku a v Rakousku, ale ve čtvrtek se již zapojil do přípravy s Letenskými. Kluby ještě jednají, spekuluje se o přestupní částce kolem 20 milionů korun.

Foto: sparta.cz

Lukáš Sadílek během prvního tréninku se Spartou.

Článek

Povolení k zapojení do tréninku pro něj Sparta získala. Musí se však ještě snažit.

Lukáš Sadílek má ve Slovácku ještě dvouletou smlouvu, a tak si Moravané mohou dovolit požadovat tučné odstupné. Tým čeká v srpnu kvalifikace Evropské ligy, a za nabyté peníze by mohli získat jiné hráče.

„Nechceme Lukášovi bránit v posunu v kariéře. O výhodné nabídce jsme ochotni se bavit," řekl pro sport.cz Veliče Šumulikoski. Sportovní manažer Slovácka neskrývá, že by si v případě přestupu Hradišťští rádi ekonomicky přilepšili.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Sadílek ze Slovácka a Adam Hložek ze Sparty Praha.

Součástí transferu by mohl být i návrat hradišťského odchovance Michala Trávníka. Osmadvacetiletý středopolař ukončil hostování v turecké Kasimpase, avšak stále patří Spartě, s níž zahájil letní přípravu.

Jednání ještě nejsou u konce.

Reklama

Související témata: