Hlavní obsah

Sešívaní udělali zajímavé posily. Navíc hráči se ve Slavii i zlepšují, upozorňuje kouč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavia prožila vskutku zajímavý vstup do pohárové sezony, když ve dvojzápase s gibraltarským celkem St. Joseph’s protočila dohromady hned 22 hráčů. „Z toho pohledu byl soupeř ideální, protože se nastartovali, chytli se, mohli si zahrát úplně všichni a to je vždycky dobře, když máte široký kádr a všichni se mohou v pohárové Evropě ukázat,“ vnímá situaci pozitivně Zdeněk Ščasný, který je hostem pořadu Přímák na Sport.cz.

Sešívaný udělali zajímavé posily. Navíc hráči se ve Slavii i zlepšují, upozorňuje Zdeněk Ščasný v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

 
Článek

Sešívaní zdolali svého prvního soupeře v tomto ročníku 4:0 a 7:0. Mohou takové zápasy napovědět o skutečné formě mužstva?

„Nechal bych spíš ještě nějaký čas, až se liga rozehraje, abychom viděli, jak vůbec hrají, protože tady to samozřejmě nebylo žádné měřítko," říká střízlivě někdejší trenér Sparty, Viktorie Žižkov, řeckého Panathinaikosu, maďarského Debrecínu a dalších profesionálních týmů.

Fortuna ligu si podmaňují fotbalisté z Brazíliie. Neměly by české kluby hledat posily právě tam? Diskuse v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

Slavia se pro novou sezonu posílila ve velkém, když přivedla kanonýra Václava Jurečku ze Slovácka, Davida Douděru z Mladé Boleslavi nebo brazilské duo Eduardo Santos, Ewerton. Vrátil se také odchovanec Matěj Valenta a z Liberce byl zapůjčen Christ Tiéhi.

Bah také neuměl všechno. Na čem musí pracovat Douděra? Řešíme v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

„Posílili se hodně, udělali zajímavé hráče... Pokud budou hrát poháry a vše nasvědčuje tomu, že hrát budou, tak ten široký kádr může být obrovská výhoda," myslí si Ščasný.

Co čeká Zdeněk Ščasný od souboje Slavie s Panathinaikosem? Odpovídá v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

Zároveň však varuje: „Na druhou stranu, pokud se jim třeba nebude dařit, nebo se nedostanou do pohárů, tak je to kontraproduktivní..."

Více ve videu z fotbalového pořadu redakce Sport.cz s názvem Přímák, který si také můžete přehrát celý jako video nebo podcast.

Reklama

Související témata: