Hlavní obsah

Sešívaní začnou jarní bitvu o titul oslavou mistra Afriky

Od jednoho titulu k druhému? Pro sešívané samozřejmě ideální scénář. Fotbalisté pražské Slavie dokončují přípravy na ligový start. V úterý od 16:30 sehrají na hlavním stadiónu v Edenu generálku s Vyšehradem, v sobotu už je čeká první jarní duel s Jihlavou. Během něj oslaví s fanoušky triumf Kamerunce Michaela Ngadeuho Ngadjuiho v Africkém poháru národů.

Foto: Amr Abdallah Dalsh, Reuters

Kamerunec Michael Ngadeu-Ngadjui jásá po gólu proti Ghaně.

Článek

Slavia má ve svém týmu mistra Afriky - Michael Ngadeu Ngadjui vyhrál s kamerunskými Nezkrotnými lvy Africký pohár národů. Ve své rodné zemi se spoluhráči triumf patřičně oslavil, v ulicích kamerunského hlavního města Yaoundé je vítaly davy fanoušků, dočkali se i přijetí u prezidenta Kamerunu. V sobotu se Michael těší na oslavu i s fanoušky Slavie.

Ngadeu nemůže do zápasu s Jihlavou nastoupit kvůli trestu za čtyři žluté karty, proto se bude fanouškům podepisovat na autogramiádě ve fanzóně před hotelem, a to od 15:30 do 16:10.

Před výkopem se mistr Afriky objeví přímo u hřiště, kde si bude moct vychutnat ovace od slávistických fanoušků. Bude na něj čekat několik dárků od klubu. Celý první poločas pak bude probíhat SMS soutěž o kamerunský dres podepsaný Michaelem. V zápasovém magazínu Poločas si fanoušci budou moci připomenout cestu Kamerunu závěrečným turnajem a přečíst si rozhovor s šampiónem.

Předprodej v Edenu již odsartoval, pokladny v Edenu budou otevřeny ode dneška až do sobotního zápasu.

Reklama