Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Jubilant v desítkové soustavě, Den Votroků a gólman pod palbou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva pětigólové příděly ozvláštnily víkend, který se těšil mimořádné pozornosti fanoušků v hledišti. Hradec Králové kanonádou oslavil otevření nového stadionu, Sparta se jí zase naladila na bitvu v Kodani. Hned tři zástupci jejich týmů nechybějí v ideální sestavě 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Číslo v závorce udává, kolikrát byl hráč v sestavě kola.

Článek

Hotový Den Votroků. Východočeši se konečně dočkali otevření nového stadionu, navíc Českým Budějovicím nasázeli pět gólů. Václav Pilař měl bilanci 1+2, trefil se i další mazák Ladislav Krejčí starší. Velmi aktivně je znovu podporoval Adam Gabriel.

Také Sparta si proti Pardubicím zastřílela, hned dvakrát se trefil Jan Kuchta. Gól a asistenci si připsali Veljko Birmančevič a Tomáš Wiesner. Zatímco srbský legionář se trefil v české lize poprvé, letenský odchovanec se ve svém 100. zápase posunul na bilanci 10 branek a 10 asistencí.

Hostem pořadu Přímák byl fotbalový trenér Stanislav Levý.Video: Sport.cz

Slavia doma tlačila Zlín, ale Stanislav Dostál jí víc než dva góly nepovolil. Na arujícího brankáře vyzrál až Ondřej Lingr.

Plzeň se dočkala první výhry v ligové sezoně, proti Baníku otevřel skóre Pavel Bucha. Slovácko doma podlehlo Olomouci, nestačil mu ani výborný výkon zkušeného Michala Kadlece. Naopak další exsparťan Marek Matějovský se s Mladou Boleslaví radoval z výhry v Karviné.

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Dostál (Zlín, 1) - Gabriel (Hradec Králové, 2), Kadlec (Slovácko, 1), Wiesner (Sparta, 1) - Pilař (Hradec Králové, 1), Matějovský (Mladá Boleslav, 1), Bucha (Plzeň, 1), Krejčí starší (Hradec Králové, 1) - Birmančevič (Sparta, 1), Kuchta (Sparta, 1), Lingr (Slavia, 1).
Číslo v závorce udává, kolikrát byl hráč v sestavě kola.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.