Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanadských bodů jako v hokeji, nejlepší střelec narazil

Praha

Devět gólů, drama až do poslední nastavené minuty. Kdyby kapacita hledišť ještě nebyla omezená, diváci v Mladé Boleslavi by si přestřelku se Spartou užili vrchovatě. Čtyři protagonisté mimořádného utkání figurují v ideální sestavě 32. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce mají v jedenáctce také Karviná, Baník a Pardubice.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 32. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Docela pech, dát čtyři góly a prohrát. Mladá Boleslav přitom měla ve svém středu mimořádně produktivní muže. Útočník Škoda vstřelil dva góly, záložník Zmrhal si připsal branku a dvě asistence. Králem kanadského bodování se ovšem stal sparťan Karlsson, jehož bilance 1+3 by byla ozdobou i v hokeji. O zásadní obrat skóre se pak dvěma trefami postaral obránce Hancko.

Karviná se vytáhla na hřišti mistrovské Slavie. Brankář Neuman si poradil i s penaltou nejlepšího střelce soutěže Kuchty, aktivní Čmelík se pak v závěru postaral o nečekanou remízu. Pardubice rovněž překvapivě velmi snadno přehrály Plzeň. Viktoria v Ďolíčku propadla, na Ewertona, Solila a spol. neměla nárok.

Teplice udělaly vítězstvím nad Jihočechy důležitý krok k záchraně, gólovou pojistku si vzal na starost sváteční střelec Mareček. Baník v uvolněném duelu přehrál Zlín, dvakrát se trefil Zajíc a Buchta bilancí 1+2 podtrhl svou skvělou formu posledních týdnů.

Sestava 32. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Neuman (Karviná) - Mareček (Teplice), Hancko (Sparta), Ewerton (Pardubice) - Čmelík (Karviná), Buchta (Ostrava), Solil (Pardubice), Zmrhal (Mladá Boleslav) - Karlsson (Sparta), Škoda (Mladá Boleslav), Zajíc (Ostrava).

Reklama