Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Nezničitelný rekordman prohnal sešívané, exslávista vynuloval Spartu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystají se na historicky první účast svého klubu ve skupinové fázi některé ze soutěží evropských pohárů. Nejprve se však museli popasovat se silnou Slavií. Přehrávali ji, a i když se nakonec vítězství nedočkali, hned tři zástupci Slovácka figurují v ideální sestavě 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče dodala mistrovská Plzeň. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Bitva dvou účastníků Konferenční ligy nezklamala. Rekordman v počtu startů v samostatné české lize Milan Petržela znovu ukázal, že je zkrátka nezničitelný, v dresu Slovácka se blýskli také Merchas Doski a Marek Havlík. Slavia díky penaltě získala aspoň bod, její hru řídil Petr Ševčík.

Plzeň se na pekelný start Ligy mistrů v Barceloně naladila výhrou v Liberci. K výhře jí stačila jediná střela mezi tyče Jana Sýkory, obrana pod taktovkou Lukáše Hejdy ani jednou nepovolila. Naopak Sparta se dál trápí, v utkání se Zlínem nenašla recept na exslávistického brankáře Mateje Rakovana.

Priske řekl, že o titulu nemůže být řeč... Co na to sparťanská legenda v Přímáku?Video: Sport.cz

Klokani dál řádí venku, v Brně trefil výhru stoper Antonín Křapka. Mladá Boleslav uspěla na jihu Čech díky dvěma gólům Tomáše Ladry. Antonín Růsek výrazně pomohl Olomouci k výhře nad Pardubicemi. Teplice zdolaly Jablonec, obrat završil vítěznou brankou Abdallah Gning.

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Rakovan (Zlín, 1) - Křapka (Bohemians, 1), Hejda (Plzeň, 1), Doski (Slovácko, 1) - Petržela (Slovácko, 1), Havlík (Slovácko, 1), Ševčík (Slavia, 1), Sýkora (Plzeň, 2) - Ladra (Mladá Boleslav, 1), Růsek (Olomouc, 1), Gning (Teplice, 1).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 7. kola?
Matej Rakovan (Zlín)
10,4 %
Antonín Křapka (Bohemians)
7,6 %
Lukáš Hejda (Plzeň)
9,3 %
Merchas Doski (Slovácko)
2,4 %
Milan Petržela (Slovácko)
36,7 %
Marek Havlík (Slovácko)
1,5 %
Petr Ševčík (Slavia)
23,3 %
Jan Sýkora (Plzeň)
2,5 %
Tomáš Ladra (Mladá Boleslav)
1,5 %
Antonín Růsek (Olomouc)
2,1 %
Abdallah Gning (Teplice)
2,7 %
Celkem hlasovalo 1564 čtenářů.

Reklama

Související témata: