Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Opory táhnou mistra dál, nováček ničí starousedlíky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysněné Lize mistrů se přiblížila na dosah, pro těžký podzim si tak pořídila spoustu posil. Viktorii Plzeň však dál táhnou především osvědčené opory. Dvě z nich také figurují v ideální sestavě 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala Sparta, Pardubice a také nováček z Brna. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Kdepak, výhra 2:1 se stává jejich tradičním výsledkem. Přestože je Hradec Králové ve svém mladoboleslavském azylu těžko k poražení, Viktoria ho nakonec přece jen udolala. Oslabené Votroky znovu příkladně vedl kapitán Adam Vlkanova, jenže Jindřich Staněk v bráně zase předvedl něco ze svých kouzel a tank na hrotu Tomáš Chorý se znovu trefil.

Slavia hrála v Jablonci ještě delší přesilovku, ale trápila se. Výkon i gól Mosese Usora pro ni byl zásadní pomocí. Sparta doma přehrála Olomouc, spolehnout se mohla na obránce. Kapitán Dávid Hancko došel pro penaltu a byl hodně aktivní, Casper Höjer pak prudkou střelou znovu skóroval.

Které talenty sledovat ve Fortuna lize? Diskuse z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Spolu s Bohemians se na první příčce tabulky vyhřívá nováček. Brno doma otočilo zápas s Mladou Boleslaví, k obratu zavelel Filip Souček a Michal Ševčík na jeho trefu navázal.

První body v sezoně získaly Pardubice, vyšláply si na dosud vedoucí Liberec. Zaváleli střelci gólů, záložník Michal Hlavatý a obránce Tomáš Vlček. První výhru oslavil také Baník, mužem zápasu se Zlínem byl mladý Petr Jaroň.

Sestava 3. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Staněk (Plzeň, 1) - Vlček (Pardubice, 1), Hancko (Sparta, 1), Höjer (Sparta, 2) - M. Ševčík (Brno, 2), Souček (Brno, 1), Hlavatý (Pardubice, 1), Usor (Slavia, 1) - Jaroň (Ostrava, 1), Chorý (Plzeň, 1), Vlkanova (Hradec Králové, 1).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 3. kola?
Jindřich Staněk (Plzeň)
24,7 %
Tomáš Vlček (Pardubice)
2,3 %
Dávid Hancko (Sparta)
2,1 %
Casper Höjer (Sparta)
12,8 %
Michal Ševčík (Brno)
37,1 %
Filip Souček (Brno)
1,9 %
Michal Hlavatý (Pardubice)
1,5 %
Moses Usor (Slavia)
4,1 %
Petr Jaroň (Ostrava)
9,1 %
Tomáš Chorý (Plzeň)
1,2 %
Adam Vlkanova (Hradec Králové)
3,2 %
Celkem hlasovalo 2151 čtenářů.

Reklama

Související témata: