Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: První hattrick pasoval nečekaného lídra, favorité se probudili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni favorité na druhý pokus zabrali, soutěž má nicméně nečekaného lídra. Parta od Ještědu zůstává jediným mužstvem s plným bodovým ziskem, může se pochlubit také autorem prvního hattricku v sezoně. Hned tři hráči Liberce figurují v ideální sestavě 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala Sparta. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Start se Slovanu povedl báječně, zisk tří bodů z Letné potvrdil doma pětigólovým nášupem Teplicím. Mužem zápasu se stal Mick van Buren, autor hattricku. Do listiny střelců se zapsali také Maksym Talovjerov, další host ze Slavie, a Mohamed Doumbia.

Silná trojka napravila mizerný vstup a připsala si první výhry. Spartu táhl v Českých Budějovicích mladík Kryštof Daněk, vítězný gól si připsal obránce Casper Höjer. Slavia proti Zlínu vytěžila ze dvou branek jiného beka Davida Juráska. Hru Plzně pak v bitvě s Pardubicemi oživil Jan Sýkora.

Slovácko nakonec těsně zdolalo oslabený Hradec Králové, přestože Michal Reichl podal v brance Votroků vynikající výkon. Nováček z Brna v Olomouci zaskočil Sigmu, asistenci a gól tam vystřihl Michal Ševčík. Přestřelka v Ďolíčku skončila smírem, za Bohemians se znovu trefil Roman Květ, důležitý kontaktní gól Baníku vstřelil Jiří Klíma.

Sestava 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Reichl (Hradec Králové) - Höjer (Sparta), Talovjerov (Liberec), D. Jurásek (Slavia) - Daněk (Sparta), Doumbia (Liberec), M. Ševčík (Brno), Sýkora (Plzeň) - Van Buren (Liberec), Klíma (Ostrava), Květ (Bohemians).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 2. kola?
Michal Reichl (Hradec Králové)
2,9 %
Casper Höjer (Sparta)
0,8 %
Maksym Talovjerov (Liberec)
0,5 %
David Jurásek (Slavia)
6,2 %
Kryštof Daněk (Sparta)
26,5 %
Mohamed Doumbia (Liberec)
0,6 %
Michal Ševčík (Brno)
13,5 %
Jan Sýkora (Plzeň)
6,4 %
Mick van Buren (Liberec)
35 %
Jiří Klíma (Ostrava)
3,7 %
Roman Květ (Bohemians)
3,9 %
Celkem hlasovalo 1610 čtenářů.

Reklama

Související témata: