Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Řezníček rázně hájí trůn, Jánošíci ze Stínadel obrali sešívané

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předem jasná záležitost, tým odvracející sestupové starosti přece hostil lídra tabulky. Stínadla však byla svědkem velkého překvapení. Outsideři si zahráli na Jánošíky a favorita obrali. Není proto divu, že hned tři zástupci Teplic figurují v ideální sestavě 20. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři hráče má v jedenáctce také Slovácko, po dvou Sparta a Brno. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 20. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Tepličtí se vytáhli, lídr na jejich půdě zachránil jen bod. Mladý Tadeáš Vachoušek vstřelil svůj nejslavnější gól, v útoku se činil Abdallah Gning a v obraně skvěle zvládl ligový debut Jakub Hora.

Plzeň dopadla ještě hůř než Slavia, prohrála na Slovácku. O branky domácích se podělili Vlastimil Daníček a explzeňský Milan Petržela, z obrany řídil velkou výhru kapitán Michal Kadlec.

Lídrům se tak přiblížila Sparta, proti Jablonci potvrdila stoupající formu. O dva góly se postaral Lukáš Haraslín, velký kus práce opět odvedl Lukáš Sadílek.

Zbrojovka ovládla prestižní moravský duel s Baníkem. Dvěma góly se Jakub Řezníček znovu osamostatnil v čele tabulky střelců, první jarní výhru pak musel uhájit brankář Martin Berkovec. Také České Budějovice mají první letošní vítězství, proti Bohemians potvrdil svůj standard obránce Lukáš Havel.

Sestava 20. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Berkovec (Brno, 2) - Hora (Teplice, 1), Kadlec (Slovácko, 3), Havel (České Budějovice, 2) - Vachoušek (Teplice, 1), Sadílek (Sparta, 3), Daníček (Slovácko, 1), Petržela (Slovácko, 2) - Gning (Teplice, 4), Řezníček (Brno, 4), Haraslín (Sparta, 4).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 20. kola?
Martin Berkovec (Brno)
2 %
Jakub Hora (Teplice)
7,8 %
Michal Kadlec (Slovácko)
1,8 %
Lukáš Havel (České Budějovice)
1,6 %
Tadeáš Vachoušek (Teplice)
1,4 %
Lukáš Sadílek (Sparta)
1,9 %
Vlastimil Daníček (Slovácko)
1,6 %
Milan Petržela (Slovácko)
7,7 %
Abdallah Gning (Teplice)
1,3 %
Jakub Řezníček (Brno)
22,6 %
Lukáš Haraslín (Sparta)
50,3 %
Celkem hlasovalo 1278 čtenářů.

Reklama

Související témata: