Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívaná pomsta byla sladká, Spartu spasil hattrick

Praha

Kurážný nováček nadále patři ke třem výjimečným mužstvům, která dokázala s lídrem tabulky aspoň remizovat. Podruhé už si na něj ovšem sešívaní dali dobrý pozor a za podzimní senzaci v Ďolíčku se doma v Edenu pomstili. Hned čtyři hráči Slavie figurují v ideální sestavě 19. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala Sparta a také ostravský Baník.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 19. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Tentokrát už Pardubice obhájcům titulu neodolaly, slávisté se náležitě naladili na pohárový duel s Leicesterem. O dva góly se znovu postaral jarní kanonýr Kuchta, třetí přidal Stanciu. Asistence má na starosti Provod, velký návrat pak slaví stoper Deli.

Karviná se postarala na Letné o atraktivní duel, její kapitán Papadopulos se trefil hned dvakrát. Sparta však i druhou divočinu s koučem Vrbou nakonec zvládla. Především díky Karlssonovi, který zaznamenal první hattrick v kariéře, klíčové byly také dvě Součkovy asistence.

Baník zvládl prestižní duel s Jabloncem. Děkoval především zkušeným, brankář Laštůvka chytil penaltu a aktivita obránce Filla vedla ke dvěma pokutovým kopům na domácí straně.

Čtvrtou příčku dál drží Slovácko, vítězný gól proti Teplicím si z místa obránce připsal Kalabiška. Mladá Boleslav znovu jen remizovala, ale Michal Škoda v duelu s Plzní vystřihl parádní gól.

Sestava 19. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Laštůvka (Ostrava) - Fillo (Ostrava), Deli (Slavia), Kalabiška (Slovácko) - Karlsson (Sparta), Stanciu (Slavia), Souček (Sparta), Provod (Slavia) - Michal Škoda (Mladá Boleslav), Kuchta (Slavia), Papadopulos (Karviná).

Reklama