Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Ševci napodobili koncert z minulého století, také Eden nadchla kanonáda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ševci museli čekat dlouhých bezmála 72 let, než zase spustili kanonádu. Nahrálo jim oslabení Jihočechů hned od úvodní minuty, soupeř dlouhé oslabení neustál. Pět gólů v ligovém zápase vstřelil Zlín naposledy v září 1951, když porazil doma Košice 13:0. Hned tři hráči Trinity figurují v ideální sestavě 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce má v jedenáctce také Slavia. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Bitvu o záchranu si zpestřili na své poměry mimořádně efektivní produkcí. Zlínští České Budějovice nešetřili, o pětigólový příděl se výrazně přičinili rychlonožka Vukadin Vukadinovič, dlouhán Filip Balaj a také obránce Martin Cedidla.

Vedoucí Slavia doma naděluje pravidelně, tentokrát na úkor Olomouce. Do hlavních rolí se obsadili Christos Zafeiris, Ivan Schranz a Mick van Buren.

Smolař kola? Budějovický Lukáš Havel oslabil svůj celek už v první minutě. Debata v pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Se sešívanými drží krok Sparta, jejíž kapitán má spadeno na svou mateřskou Zbrojovku. Tentokrát si Ladislav Krejčí mladší proti ní připsal gól a asistenci. Plzeň znovu ztratila a musí být ráda, že jí neprůstřelný Jindřich Staněk vychytal v Mladé Boleslavi aspoň bod. Obranu domácích zase výborně dirigoval Ondřej Karafiát.

Klokani zvládli přímý souboj o čtvrtou příčku, proti Slovácku se vytáhl Michal Beran. V posledních kolech řádí Jan Chramosta, který parádním volejem v závěru vystřelil Jablonci nejtěsnější výhru nad Pardubicemi.

Sestava 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Staněk (Plzeň, 4) - Cedidla (Zlín, 1), Karafiát (Mladá Boleslav, 1), Krejčí mladší (Sparta, 3) - Vukadinovič (Zlín, 1), Beran (Bohemians, 1), Zafeiris (Slavia, 1), Schranz (Slavia, 1) - Balaj (Zlín, 1), Van Buren (Slavia, 4), Chramosta (Jablonec, 3).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 25. kola?
Jindřich Staněk (Plzeň)
7,2 %
Martin Cedidla (Zlín)
1,9 %
Ondřej Karafiát (Mladá Boleslav)
1,1 %
Ladislav Krejčí mladší (Sparta)
32,6 %
Vukadin Vukadinovič (Zlín)
5,9 %
Michal Beran (Bohemians)
9,2 %
Christos Zafeiris (Slavia)
36,9 %
Ivan Schranz (Slavia)
0,9 %
Filip Balaj (Zlín)
0,9 %
Mick van Buren (Slavia)
1,4 %
Jan Chramosta (Jablonec)
2 %
Celkem hlasovalo 1383 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.