Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Titul k narozeninám! Klokani našli v nouzi trumf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vložené předposlední dějství sezony vyřešilo základní otázku, kdo bude mistrem. Letenští si pro titul po devíti letech dojeli do Uherského Hradiště, sešívaným už vítězný obrat na Hané nestačil. Celkem pět hráčů pražských S figuruje v ideální sestavě 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Slavia a Bohemians 1905 mají v jedenáctce tři zástupce, Sparta dva. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Číslo v závorce udává, kolikrát byl hráč v sestavě kola.

Článek

Termínová listina mu přihrála nejkrásnější dárek k 27. narozeninám. Doma na Slovácku, odkud před sezonou do Sparty přišel, oslavil především titul. Lukáš Sadílek k potřebné remíze přispěl aktivním a bojovným výkonem, podobně jako obránce Asger Sörensen.

Slávisté mohli už jen doufat na dálku. Olomouc začala zhurta, na dvoubrankovém náskoku se výrazně podílel autor druhé trefy Pavel Zifčák. Červenobílí se ovšem zvedli. Rozjetý kanonýr Václav Jurečka ještě do přestávky dvěma góly vyrovnal, ve druhé půli rozhodl střídající Ondřej Lingr. Na dvě branky přihrál Oscar Dorley.

Sparťanská jízda začíná. Slavící mistři vyrážejí do Prahy. Jan Kuchta coby ředitel autobusuVideo: Sport.cz

Klokani se výhrou v Plzni výrazně přiblížili pohárové Evropě. V brankářské nouzi objevili nečekaný trumf, osmadvacetiletý debutant Lukáš Soukup vychytal čisté konto. K výrazným postavám zápasu patřili také obránce Lukáš Hůlka a útočník Martin Hála.

Ve skupině o záchranu ušly Pardubice výhrou nad Jabloncem přímému sestupu a zajistily si aspoň baráž, skóre otevřel jejich odchovanec Vojtěch Sychra. V baráž ještě může doufat i Zlín, který po vítězství nad Baníkem opustil poslední příčku. Na oba góly naděje nahrál pilně centrující Robert Hrubý.

Sestava 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Soukup (Bohemians, 1) - Hůlka (Bohemians, 2), Sörensen (Sparta, 4), Oscar (Slavia, 4) - Sychra (Pardubice, 1), Sadílek (Sparta, 5), Hrubý (Zlín, 3), Lingr (Slavia, 4) - Hála (Bohemians, 1), Jurečka (Slavia, 5), Zifčák (Olomouc, 1).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 4. kola nadstavby?
Lukáš Soukup (Bohemians)
37,1 %
Lukáš Hůlka (Bohemians)
0,9 %
Asger Sörensen (Sparta)
29,4 %
Oscar Dorley (Slavia)
0,7 %
Vojtěch Sychra (Pardubice)
1,6 %
Lukáš Sadílek (Sparta)
1,5 %
Robert Hrubý (Zlín)
2,2 %
Ondřej Lingr (Slavia)
0,7 %
Martin Hála (Bohemians)
0,9 %
Václav Jurečka (Slavia)
24 %
Pavel Zifčák (Olomouc)
1 %
Celkem hlasovalo 959 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články