Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Van Buren vystřihl parádní comeback, Ďolíček tleskal žolíkovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned jarní premiéra zásadně změnila pořadí v čele tabulky. Sešívaní se ve druhém poločase rozjeli, nastříleli celkem pět gólů a po senzačním zaváhání Plzně se posunuli na první příčku. Hned tři zástupci Slavie figurují v ideální sestavě 17. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče mají v jedenáctce Bohemians a Hradec Králové. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 17. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Jablonec v Edenu něco přes hodinu odolával, síle mužů z lavičky Slavie ovšem nakonec podlehl. Parádní návrat po hostování v Liberci vystřihl Mick van Buren, gólem a asistencí rozhodl. Dvě branky přidal Matěj Jurásek, stabilní formu potvrdil také Ondřej Lingr.

Votroci senzačně zvítězili v Plzni, poprvé od roku 1999. O vítěznou trefu se postaral Petr Pudhorocký, nováček ze Sparty, v obraně svedl spoustu úspěšných soubojů Jakub Klíma. Letenští jen remizovali v Olomouci, kterou táhl vynikající útočník Antonín Růsek.

Van Burenův parádní výkon tématem v pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Klokani tleskali Davidu Puškáčovi, žolík z lavičky dal Teplicím dva góly. V obraně zaujal Ondřej Petrák. Slovácko těsně přehrálo České Budějovice, o čisté konto se významně zasadil kapitán Michal Kadlec. Jiří Klíma zajistil Baníku vedení ve Zlíně, jehož branku pak ovšem zamkl výtečný Matej Rakovan.

Sestava 17. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Rakovan (Zlín, 2) - Petrák (Bohemians, 1), Kadlec (Slovácko, 2), Jakub Klíma (Hradec Králové, 1) - M. Jurásek (Slavia, 3), Lingr (Slavia, 3), Pudhorocký (Hradec Králové, 1), Puškáč (Bohemians, 2) - Van Buren (Slavia, 3), Jiří Klíma (Ostrava, 2), Růsek (Olomouc, 3).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 17. kola?
Matej Rakovan (Zlín)
8 %
Ondřej Petrák (Bohemians)
1 %
Michal Kadlec (Slovácko)
3,1 %
Jakub Klíma (Hradec Králové)
1,3 %
Matěj Jurásek (Slavia)
6 %
Ondřej Lingr (Slavia)
1,2 %
Petr Pudhorocký (Hradec Králové)
5,1 %
David Puškáč (Bohemians)
11,7 %
Mick van Buren (Slavia)
54,8 %
Jiří Klíma (Ostrava)
2,5 %
Antonín Růsek (Olomouc)
5,3 %
Celkem hlasovalo 1344 čtenářů.

Reklama

Související témata: