Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Veterán si zařádil, sešívané zastavila parádička v nastavení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Věk je jen číslo, může směle tvrdit nezmar z Uherského Hradiště. I ve věku 39 let běhá po hřišti jako natažený na klíček a mimořádnou produktivitou se postaral o jeden z nejvýraznějších výkonů víkendu před reprezentační přestávkou. Milan Petržela samozřejmě nechybí v ideální sestavě 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva hráče mají v jedenáctce Liberec, Bohemians 1905, Slovácko a Pardubice. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Sparta dostala proti Hradci Králové nabídku dlouhé přesilovky. Lukáš Haraslín ji využil jako první a rudí se bodově dotáhli na vedoucí sešívané. Slavii v Liberci připravil o výhru Victor Olatunji, který v nastavení po parádním zpracování a zakončení vyrovnal, v obraně Slovanu se neztratil Dominik Plechatý.

Klokani využili temného období Viktorie a odvezli z Plzně všechny body. Daniel Köstl si připsal vítěznou trefu, defenzivu výrazně podpořil Jan Vondra.

Rozhodčí Miroslav Zelinka komentuje penaltové situace v duelu Liberec - Slavia.Video: O2 TV Sport

Slovácko hrálo proti Zlínu téměř celý zápas proti deseti. Milan Petržela zaznamenal gól a dvě asistence, které v branky přetavil Sung-Pi Kim. Olomouc si doma poradila s Mladou Boleslaví, čisté konto pomohl uhájit obránce Jakub Pokorný.

Jablonec prchá z ohrožených příček, k vítěznému obratu v Brně významně napomohl střídající Vladimir Jovovič. Pardubice už nejsou poslední, v utkání s Teplicemi tým táhl zkušený útočník Pavel Černý a brankář Florin Nita lapil penaltu.

Sestava 24. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nita (Pardubice, 2) - Pokorný (Olomouc, 1), Plechatý (Liberec, 1), Vondra (Bohemians, 1) - Köstl (Bohemians, 1), Jovovič (Jablonec, 2), Kim (Slovácko, 1), Petržela (Slovácko, 3) - Olatunji (Liberec, 1), Černý (Pardubice, 2), Haraslín (Sparta, 5).
Kdo byl podle vás nejlepším hráčem 24. kola?
Florin Nita (Pardubice)
37 %
Jakub Pokorný (Olomouc)
2,3 %
Dominik Plechatý (Liberec)
0,6 %
Jan Vondra (Bohemians)
1,1 %
Daniel Köstl (Bohemians)
12 %
Vladimir Jovovič (Jablonec)
1,6 %
Sung-Pi Kim (Slovácko)
2,3 %
Milan Petržela (Slovácko)
29,1 %
Victor Olatunji (Liberec)
1,4 %
Pavel Černý (Pardubice)
1,5 %
Lukáš Haraslín (Sparta)
11,1 %
Celkem hlasovalo 1328 čtenářů.

Reklama

Související témata: