Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Víkend dvougólových střelců, Holešův návrat a další Slončík na scéně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Útočníci měli nabito. Přestože na sebe upozornili i další forvardi, jedna trefa v utkání tentokrát k nominaci mezi nejlepší nestačí. Hned tři střelci si o víkendu připsali dvě branky a figurují proto v ideální sestavě 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou hráčích má v jedenáctce Slavia a Hradec Králové. Rozhodněte v přiložené anketě, kdo byl hráčem kola.

Foto: Sport.cz s použitím stránek klubů

Sestava 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Obhájce titulu se vzpamatoval, potřebnou výhru nad Libercem si připsal. Výraznou postavou Plzně byl záložník Jan Sýkora. Slavia si ovšem den poté vzala první příčku zpátky. Peter Olayinka dal ve šlágru kola Slovácku dva góly, velký návrat do základní sestavy oslavil Tomáš Holeš.

Sparta má čtvrtou výhru v řadě, dvěma trefami k ní přispěl Tomáš Čvančara. Favorit se ovšem ve Zlíně zapotil, hru domácích po přestávce výrazně oživil mladý debutant Tom Slončík. Ligu hrával i jeho otec Petr a ještě známější je tátův bratranec Radek Slončík.

Jak se změnily Pardubice po příchodu Radoslava Kováče? Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Jablonec je na arktické podmínky zvyklý, na sněhu v důležité bitvě o záchranu přehrál Teplice. Václav Sejk po návratu do sestavy udeřil hned dvakrát. Pardubice už nejsou poslední, k remíze na Hané zásadně přispěl Michal Hlavatý.

Sestava 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Bajza (Hradec Králové, 1) - Králik (České Budějovice, 1), Holeš (Slavia, 2), Tijani (Brno, 1) - Hlavatý (Pardubice, 2), Slončík (Zlín, 1), Sýkora (Plzeň, 3), Smrž (Hradec Králové, 3) - Čvančara (Sparta, 2), Sejk (Jablonec, 1), Olayinka (Slavia, 4).

Hradec Králové v Ostravě zaskočil Baník. Pavol Bajza jako jediný brankář venku udržel čisté konto, na oba góly nahrál Vojtěch Smrž. Jihočeši získali bod v Mladé Boleslavi, vyrovnání zařídil stoper Martin Králik. Také Brno v Ďolíčku uhrálo remízu, v obraně se předvedl Mohamed Tijani.

Reklama

Související témata: