Hlavní obsah

Slavia dál futruje svůj kádr. V Rakousku s vicemistrem už trénuje Tiéhi z Liberce, přijde na hostování s opcí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Slavia nemá dost a dál futruje svůj kádr. Další novou tváří v družině červenobílých se stane střední záložník Christ Tiéhi. Čtyřiadvacetiletý hráč přijde na hostování s opcí z Liberce, k týmu vicemistra už se připojil na soustředění v Rakousku. Ladí se detaily ve smlouvách, Slavia o tom informovala na svém twitterovém účtu.

Foto: www.fcslovanliberec.cz

Záložník Christ Tiéhi.

Článek

Krajní univerzál David Douděra a křídelník Ewerton z Mladé Boleslavi, útočník Václav Jurečka ze Slovácka, obránce Eduardo Santos z Karviné a střední záložník Matěj Valenta z Českých Budějovic. Ti všichni posílili v létě Slavii před novou sezonou, dalším v řadě je defenzivní záložník Christ Tiéhi z Liberce.

„Se Slavií trénuje v Rakousku Christ Tiéhi! Střední záložník má povolení zapojit se do přípravy sešívaných. Slavia je s Libercem dohodnutá na hostování hráče s opcí na přestup. V nejbližší době se ještě bude řešit finální smluvní dokumentace," informoval klub z Vršovic na svém twitterovém účtu.

Tiéhi přišel do Liberce v září minulého roku z Opavy už v rozběhnuté sezoně, rychle se adaptoval a vypracoval v důležitého hráče. „Je to typologie hráče, která nás zajímá, nic bližšího ale nyní nemám," podotkl k němu minulý týden asistent slávistického trenéra Jaroslav Köstl, když se zprávy o zájmu sešívaných o rodáka z Paříže začaly šířit. Věci evidentně pokročily pro červenobílé dobrým směrem.

Konkurence ve středu zálohy je ve Slavii obří. K dispozici jsou Tomáš Holeš, Ibrahim Traoré, Petr Ševčík, Lukáš Provod, Ondřej Lingr, nováček Valenta, Jakub Hromada, Maksym Talovjerov, alternovat tam mohou i další hráči.

Reklama

Související témata: